Повезане вести
Преминула Надежда Павловић – најстарија жена у Србији
Данас 17.04.2021
Преминула у 109. години Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић, умрла је прошле ноћи у Београду, објавиле су данас Вечерње новости. Протеклих неколико година није могла да излази, али јој је кућа увек, како они који су… »
Вучић се опростио од најстарије Српкиње Надежде Павловић
Н1 Инфо 17.04.2021
Председник Србије Александар Вучић упутио је саучешће породици и пријатељима Надежде Павловић, најстарије жене у Србији која је преминула у 110. години, објављено је на Инстаграм профилу "Авуциц". „Са тугом сам примио вест да… »
Вучић се опростио од најстарије Српкиње Надежде Павловић
РТС 17.04.2021
Председник Србије Александар Вучић упутио је саучешће породици и пријатељима Надежде Павловић, најстарије жене у Србији која је преминула данас у 110. години. "Са тугом сам примио вест да нас је напустила наша драга бака… »
"С тугом сам примио ову вест, нека почива у миру": Вучић се опростио од најстарије Београђанке: Била је изузетног духа и…
Блиц 17.04.2021
Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду, а тим поводом огласио се и председник Србије Александар Вучић, који је имао прилике да је упозна пре две године. - Са тугом сам примио вест о… »
Вучић се опростио од бака Наде: Председник објавио фотографију која је настала током њиховог сусрета (фото)
Вечерње новости 17.04.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић опростио се од Надежде Павловић Наде, најстарије жене у Србији која је прошле ноћи преминула у 109-ој години. – Почивајте у миру, драга бака Надо – написао је Вучић и објавио фотографију… »
Преминула најстарија жена у Србији: Бака Нада умрла у 109.години, променила 8 држава и преживела 2 светска рата
Глас Западне Србије 17.04.2021
Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду. До последњег дана свог живота остала је насмејана, кажу они који су је познавали. Последњих неколико година није могла да излази, али јој је… »
Преминула најстарија жена у Србији - Надежда Павловић
Дневник 17.04.2021
БЕОГРАД: Најстарија жена у Србији Надежда Павловић преминула је прошле ноћи у 110. години у Београду, преносе београдски медији. Бака Нада је почетком године прославила 109. рођендан. Рођена је у Краљевини Србији, променила је… »
У 109. години преминула бака Нада – најстарија жена у Србији
Нова 17.04.2021
Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду у 109. години. Они који су је познавали кажу да је до последњег дана остала насмејана. Последњих неколико година није могла да излази, али јој… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана