Повезане вести

"Њен ведар дух и осмех чинили су да се сваки човек после разговора са њом осећа богатије": Дирљив опроштај од најстарије…

"Њен ведар дух и осмех чинили су да се сваки човек после разговора са њом осећа богатије": Дирљив опроштај од најстарије…

Блиц 17.04.2021
Од Надежде Павловић најстарије жене у Србији, која је преминула прошле ноћи у Београду, данас се опростио заменик градоначелника Горан Весић. Према његовим речима, њеним одласком Врачар и српска престоница су изгубили много. -… »
"С тугом сам примио ову вест, нека почива у миру": Вучић се опростио од најстарије Београђанке: Била је изузетног духа и…

"С тугом сам примио ову вест, нека почива у миру": Вучић се опростио од најстарије Београђанке: Била је изузетног духа и…

Блиц 17.04.2021
Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду, а тим поводом огласио се и председник Србије Александар Вучић, који је имао прилике да је упозна пре две године. - Са тугом сам примио вест о… »
Преминула најстарија жена у Србији - бака Надежда је имала 109 година и веома узбудљив живот

Преминула најстарија жена у Србији - бака Надежда је имала 109 година и веома узбудљив живот

Ноизз 17.04.2021
Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду. До последњег дана свог живота остала је насмејана, кажу они који су је познавали. Последњих неколико година није могла да излази, али јој је… »
Емотивна објава председника Србије: Вучић се опростио од бака Наде (фото)

Емотивна објава председника Србије: Вучић се опростио од бака Наде (фото)

Србија данас 17.04.2021
Председник Србије Александар Вучић опростио се од Надежде Павловић Наде, најстарије жене у Србији која је прошле ноћи преминула у 109-ој години. Последњих неколико година није могла да излази, али јој је кућа увек, како они који… »
Весић се опростио од бака наде: Врачар и Београд изгубили су много, уживао сам у тренуцима проведеним са њом (фото)

Весић се опростио од бака наде: Врачар и Београд изгубили су много, уживао сам у тренуцима проведеним са њом (фото)

Србија данас 17.04.2021
Уживао сам у тренуцима које сам проводио са њом, написао је Весић. Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду, а од ње се опростио и заменик градоначелника Горан Весић. Нажалост, остали… »

Вести дана »