Повезане вести
"Њен ведар дух и осмех чинили су да се сваки човек после разговора са њом осећа богатије": Дирљив опроштај од најстарије…
Блиц 17.04.2021
Од Надежде Павловић најстарије жене у Србији, која је преминула прошле ноћи у Београду, данас се опростио заменик градоначелника Горан Весић. Према његовим речима, њеним одласком Врачар и српска престоница су изгубили много. -… »
"С тугом сам примио ову вест, нека почива у миру": Вучић се опростио од најстарије Београђанке: Била је изузетног духа и…
Блиц 17.04.2021
Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду, а тим поводом огласио се и председник Србије Александар Вучић, који је имао прилике да је упозна пре две године. - Са тугом сам примио вест о… »
Преминула најстарија жена у Србији - бака Надежда је имала 109 година и веома узбудљив живот
Ноизз 17.04.2021
Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду. До последњег дана свог живота остала је насмејана, кажу они који су је познавали. Последњих неколико година није могла да излази, али јој је… »
Емотивна објава председника Србије: Вучић се опростио од бака Наде (фото)
Србија данас 17.04.2021
Председник Србије Александар Вучић опростио се од Надежде Павловић Наде, најстарије жене у Србији која је прошле ноћи преминула у 109-ој години. Последњих неколико година није могла да излази, али јој је кућа увек, како они који… »
Весић се опростио од бака наде: Врачар и Београд изгубили су много, уживао сам у тренуцима проведеним са њом (фото)
Србија данас 17.04.2021
Уживао сам у тренуцима које сам проводио са њом, написао је Весић. Најстарија жена у Србији, Надежда Павловић Нада преминула је прошле ноћи у Београду, а од ње се опростио и заменик градоначелника Горан Весић. Нажалост, остали… »
Вести дана »
На Сави код Славонског Брода преврнуо се чамац са групом миграната, има жртава
НИН пре 15 минутајош 16 повезаних
Спарси преко Лејкерса до полуфинала НБА купа, Оклахома убедљива против Санса
РТВ пре 1 сатјош 22 повезане
Руска ПВО оборила готово 300 дронова током ноћи; ГС УН усвојила украјинску резолуцију о Чернобиљу
РТС пре 15 минутајош 18 повезаних
Спуштање конопцем из хеликоптера: Како су америчке снаге преузеле венецуелански танкер (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 15 минутајош 15 повезаних