Povezane vesti
Zelić: U Srbiji nije bilo slučajeva krvnih ugrušaka povezanih sa vakcinom AstraZeneka
Radio 021 17.04.2021
U Srbiji ne postoji nijedan slučaj bilo kakvih problema sa krvnim ugrušcima koji su dovedeni u vezu sa vakcinom AstraZeneka protiv korona virusa, rekao je Pavle Zelić iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije. "Sve što je do sada evidentirano u… »
U Srbiji nije bilo slučajeva krvnih ugrušaka od AstraZeneke
Nova 17.04.2021
U Srbiji ne postoji nijedan slučaj bilo kakvih tromboembolijskih problema sa krvnim ugrušcima koji su dovedeni u vezi sa vakcinom AstraZeneka protiv koronavirusa, rekao je Pavle Zelić iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije. „Sve što je do… »
U Srbiji nije bilo slučajeva krvnih ugrušaka povezanih sa vakcinom AstraZeneka
N1 Info 17.04.2021
U Srbiji ne postoji nijedan slučaj bilo kakvih tromboembolijskih problema sa krvnim ugrušcima koji su dovedeni u vezi sa vakcinom AstraZeneka protiv koronavirusa, rekao je Pavle Zelić iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije. „Sve što je do… »
Zelić: Ne treba ograničiti primenu vakcine AstraZeneka
RTK 17.04.2021
Imunizacija stanovništva protiv korona virusa nema alternativu i sve vakcine koje je kontrolisala Agencija za lekove i medicinska sredstva su kvalitetne, efikasne i pre svega, bezbedne, poručio je Pavle Zelić iz ALIMS-a, nakon današnjeg sastanka sa… »
Vesti dana »
Pilot zaplakao posle drame u avionu Rajanera: Putnik iz Srbije umalo ispao kroz prozor, otkriveni novi detalji drame
Mondo pre 38 minutajoš 57 povezanih
Skupština usvojila zakon o roditeljima negovateljima, stroža pravila za oružje i ograničila troškove izbornih kampanja
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 44 povezane
"Bio sam, to je realnost": Novak Đoković jednom rečenicom najavio kraj
Mondo pre 48 minutajoš 36 povezanih
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 4 satijoš 30 povezanih
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih