Povezane vesti
Šumadijski vinari: Opala distribucija restoranima
Nova 17.04.2021
Distribucija vina restoranima jako je opala u vreme epidemije koronavirusa, ali je povećana potražnja privatnih kupaca, rekao je vlasnik vinarije iz Grošnice kod Kragujevca Saša Novaković. Novaković je agenciji Beta rekao da deo vina koje proizvede… »
Šumadijski vinar: Opala distribucija restoranima, rast tražnje privatnih kupaca
N1 Info 17.04.2021
Distribucija vina restoranima jako je opala u vreme epidemije koronavirusa, ali je povećana potražnja privatnih kupaca, rekao je vlasnik vinarije iz Grošnice kod Kragujevca Saša Novaković. Novaković je rekao da deo vina koje proizvede, proda u njegovoj… »
Šumadijski vinari: Pad prodaje restoranima, rast tražnje privatnih kupaca
Novi magazin 17.04.2021
Distribucija vina restoranima jako je opala u vreme epidemije korona virusa, ali je povećana potražnja privatnih kupaca, rekao je vlasnik vinarije iz Grošnice kod Kragujevca Saša Novaković. Novaković je agenciji Beta rekao da deo vina koje proizvede… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 57 minutajoš 29 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 42 minutajoš 19 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 57 minutajoš 13 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 57 minutajoš 9 povezanih