Povezane vesti
Sprečen puč i atentat na Lukašenka: "Uhapšene 2 osobe, hteli da ubiju mene i moju decu"
Telegraf 17.04.2021
Uhapšeni su Aleksandar Feduta iz Belorusije i Jurij Zenkovič koji ima dvojno državljanstvo – belorusko i američko. Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) uhapsila je dve osobe koje su planirale da sprovedu vojni puč u Belorusiji 9. maja i tom… »
Ruska tajna služba tvrdi da je sprečila državni udar u Belorusiji
RTS 17.04.2021
Dvoje državljana Belorusije privedeni su u Rusiji zbog pokušaja državnog udara i planiranja atentata na predsednika republike Belorusije Aleksandra Lukašenka, rečeno je iz FSB-ovog Centra za odnose s javnošću. U izveštaju se navodi, FSB Rusije je… »
Ruski FSB sprečio atentat na Lukašenka
Dnevnik 17.04.2021
MOSKVA: Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da je uhapsila je dve osobe koje su planirale da sprovedu vojni puč u Belorusiji 9. maja i izvrše atentat na beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka. Uhapšeni su Aleksandar Feduta iz… »
Lukašenko: Uhapšeni zbog planiranja mog i ubistva moje dece
Nova 17.04.2021
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko saopštio je danas da je uhapšena grupa koja je planirala da ubije njega i njegovu decu i navodno imala veze sa američkim obaveštajnim agencijama, objavila je agencija Belta na svom Telegram kanalu… »
Vesti dana »
Profil višestrukog ubice sa Cetinja: Ranije osuđen zbog nasilničkog ponašanja, tražen i psihijatrijski pregled
Euronews pre 16 minutajoš 31 povezana
(Mapa) danas stiže sneg! Rhmz izdao najnovije upozorenje: Pašće i do 15 cm pokrivača, evo kada tačno počinje, ovi delovi Srbije su prvi na udaru
Blic pre 11 minutajoš 9 povezanih
Volodimir Zelenski: "Tramp može da ima odlučujuću ulogu u zaustavljanju Putina"
Telegraf pre 9 satijoš 7 povezanih
Šestočasovna drama u Južnoj Koreji: Policija pokušala da uhapsi opozvanog predsednika, akciju blokirale njegove sigurnosne snage (VIDEO)
Danas pre 11 minutajoš 4 povezane