Povezane vesti
Sprečen puč i atentat na Lukašenka: "Uhapšene 2 osobe, hteli da ubiju mene i moju decu"
Telegraf 17.04.2021
Uhapšeni su Aleksandar Feduta iz Belorusije i Jurij Zenkovič koji ima dvojno državljanstvo – belorusko i američko. Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) uhapsila je dve osobe koje su planirale da sprovedu vojni puč u Belorusiji 9. maja i tom prilikom… »
Ruska tajna služba tvrdi da je sprečila državni udar u Belorusiji
RTS 17.04.2021
Dvoje državljana Belorusije privedeni su u Rusiji zbog pokušaja državnog udara i planiranja atentata na predsednika republike Belorusije Aleksandra Lukašenka, rečeno je iz FSB-ovog Centra za odnose s javnošću. U izveštaju se navodi, FSB Rusije je zajedno… »
Ruski FSB sprečio atentat na Lukašenka
Dnevnik 17.04.2021
MOSKVA: Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da je uhapsila je dve osobe koje su planirale da sprovedu vojni puč u Belorusiji 9. maja i izvrše atentat na beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka. Uhapšeni su Aleksandar Feduta iz… »
Lukašenko: Uhapšeni zbog planiranja mog i ubistva moje dece
Nova 17.04.2021
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko saopštio je danas da je uhapšena grupa koja je planirala da ubije njega i njegovu decu i navodno imala veze sa američkim obaveštajnim agencijama, objavila je agencija Belta na svom Telegram kanalu. „Uhapsili smo… »
Vesti dana »
Zelenski iz Rima odgovorio na poziv Donalda Trampa da održi predsedničke izbore u Ukrajini
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Tri scenarija za Niš! Predsednik Vučić ponovio da je 15. januar krajnji rok
Alo pre 17 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 satijoš 31 povezana