Povezane vesti

Od nenada i teodore ni traga ni glasa: Prošlo je već skoro 60 sati - Roditelji ih traže po ulicama Beograda

Večernje novosti 18.04.2021
- Stanje je nepromenjeno. Još tragamo za njim. Nemamo nikakve informacije ni od strane policije. Trenutno smo u Beogradu, javili su nam da su ga videli na Karaburmi, na Zvezdari... Vozimo se tuda i nadamo se da ćemo da ga ugledamo. Telefon mu je… »

Pronađen dečak iz lazarevca, za devojčicom se još traga: Nenadov otac - Iscrpljen je, nije jeo nekoliko dana!

Večernje novosti 18.04.2021
Za Teodorom se i dalje traga. Dečakov otac Darko Nikolić rekao je da su ga jutros pozvali iz policije sa Zvezdare i rekli da mu je sin nađen. - Imam divne vesti, sin mi je pronađen i trenutno je kod nas kući. Iscrpljen je, ima tegobe, jer nekoliko… »

Novi detalji nestanka teodore i nenada: Dok je Srbija tragala za njima, oni bili u Vojvodini, evo kako je počela agonija

Večernje novosti 18.04.2021
Policijska patrola je jutros oko 3:30 sati u parku kod Vukovog spomenika pronašla dečaka, a za njim je bila raspisana potraga kao za nestalim licem. Tinejdžer nema vidljive povrede na sebi, a kako saznajemo, kada je pronađen bio je iscrpljen. On je… »

"Tražimo naše dete po Beogradu": Oglasila se majka nestale Teodore Milenković, otkrila šta je devojčica imala na sebi u…

Večernje novosti 18.04.2021
Ukoliko negde vidite Teodoru javite policiji na broj 065/8173655. Nakon što je Nenad pronađen, za medije se oglasila i Teodorina majka Emina koja je istakla kako su suprug i ona trenutno u Beogradu i da i dalje tragaju za ćerkom. Ne znamo gde, suprug i… »

Dečak ispričao detalje nestanka: Nenad ocu otkrio šta su on i Teodora radili dok su ih svi tražili (foto)

Večernje novosti 18.04.2021
- Dečak je pronađen jutros u 4 sata kod Vukovog spomenika. Iscrpljen je, ali je dobro. I fizički i psihički. Oni su se vozili autobusima dok su imali para. Išli su od Karaburme do Zvezdare... Nisu ludovali, samo su se vozili. To je taj pubertet… »

Nenad (15) daje izjavu u policiji: Ispituju ga gde je bio i šta je radio s Teodorom - za kojom se još traga

Večernje novosti 18.04.2021
Za devojčicom Teodorom, koju je upoznao putem društvenih mreža, se i dalje traga. Nenad je pronađen kod Vukovog spomenika u Beogradu. Tinejdžer nije imao vidljive povrede na sebi, a kako saznajemo, kada je pronađen bio je iscrpljen. Nenad trenutno… »

Pronađena Teodora m. (15): Evo u kakvom je stanju devojčica iz Požarevca za kojom se tragalo danima

Večernje novosti 18.04.2021
Kako se saznaje ona je pronađena bez vidljivih povreda na telu. Da podsetimo, Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima Nenadovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce. U četvrtak je Nenad rekao da ide da… »

Evo gde je pronađena nestala Teodora: Na radio-vezi je bila stalna potraga za njom - onda su policajci ugledali usamljenu…

Večernje novosti 18.04.2021
Kako saznajemo, devojčicu je pronašla patrola Policijske brigade u reonu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović". Ekipa Brigade patrolirala je na toj lokaciji zbog teniskog terena. Na policijskoj radio-vezi bila je stalna potraga za nestalim… »

Pronađeni devojčica i dečak za kojima se tragalo od četvrtka

Politika 18.04.2021
Devojčica Teodora M. (15) iz Požarevca, koja je nestala u četvrtak oko podneva u Lazarevcu zajedno sa dečakom Nenadom N. (15), pronađena je danas, javljaju beogradski mediji. Prethodno su mediji objavili da je rano jutros oko četiri sata pronađen… »

Pronađen nestali tinejdžer iz Lazarevca, za devojčicom sa kojom je bio se još traga

Telegraf 18.04.2021
T. M. i N. N. su se upoznali preko Instagrama. N. N, koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom T. M. (15), pronađen je jutros oko 4 sata. - Okončalo se... Iz policije su me zvali jutros u 4 sata, N. N. je pronađen kod… »

Roditelji nestale devojčice na nogama: Tragaju za njom po Beogradu, ali je nigde nema

Telegraf 18.04.2021
Njen dečko N. N. je pronađen. U trenutku kada je N. N. (15) iz Mirosaljaca kod Lazarevca zaspao, njegova devojka T. M. ga je napustila, pa se, nakon njegovog pronalaska, za njom još traga. Njeni roditelji još su na nogama i pretražuju ceo Beograd… »

Pronađena i devojčica za kojom se tragalo od četvrtka

Dnevnik 18.04.2021
BEOGRAD: Devojčica Teodora M (15) iz Požarevca, koja je nestala u četvrtak oko podneva u Lazarevcu zajedno sa dečakom Nenadom N (15), pronađena je danas, javljaju beogradski mediji. Prethodno su mediji objavili da je rano jutros oko četiri sata… »

Pronađena i devojčica iz Požarevca za kojom se tragalo od četvrtka

RTV 18.04.2021
BEOGRAD - Devojčica Teodora M. (15) iz Požarevca, koja je nestala u četvrtak oko podneva u Lazarevcu zajedno sa dečakom Nenadom N. (15), pronađena je danas, javljaju beogradski mediji. Prethodno su mediji objavili da je rano jutros oko četiri sata… »

Mediji: Pronađena devojčica koja je nestala u četvrtak

B92 18.04.2021
Devojčica Teodora M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena. Ona je nestala zajedno sa Nenadom N. (15) koji je pronađen ranije tokom dana. Njih dvoje su se upoznali preko interneta. Nakon što je Nenad pronađen, za medije se… »

Pronađeni devojčica i dečak za kojima se tragalo od četvrtka

RTS 18.04.2021
Policija je pronašla petnaestogodišnje dečaka iz Lazarevca i devojčicu iz Požarevca za kojima se tragalo od četvrtka. Dečak je pronađen jutros u parku kod Vukovog spomenika u Beogradu, a devojčica posle podne na obali Dunava. Upoznali su se preko… »

Nije ih bilo 4 dana, cela Srbija ih tražila: Otkriveno gde je pronađena tinejdžerka i zašto su se krili od roditelja!

Mondo 18.04.2021
T. M. (15) iz Požarevca koja je nestala zajedno sa mladićem N. N. (15) iz Lazarevca, a oboje su pronađeni živi i zdravi. T. M. (15) iz Požarevca koja je nestala zajedno sa mladićem N. N. (15) iz Lazarevca, a oboje su pronađeni živi i zdravi… »

Svi ih tražili, a Teodora i Nenad se vozili autobusima

Nova 18.04.2021
Nenad N. (15) i Teodora M. (15) pronađeni su danas nakon nekoliko dana potrage. Najpre je jutros pronađen Nenad, dok je Teodora locirana oko 16 sati, a razlog njihovog nestanka i dalje nije poznat. Dečakov otac Darko kaže da je Teodora tražila da… »

Srećan kraj drame! Devojčica je dobro, zdrava je i nepovređena, a dečakova majka otkriva zašto su njih dvoje pobegli!

Blic 18.04.2021
Devojčica T. M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena oko 16 časova. Ona je, zajedno sa dečakom N. N. (15) iz sela Mirosaljci kod Lazarevca nestala u četvrtak oko podneva. N.N je pronađen jutros, a u policiji je izjavio… »

Srećan kraj potrage! Pronađena i nestala devojčica Teodora (15)!

Mondo 18.04.2021
Devojčica Teodora M. (15) kojoj se gubio trag od četvrtka pronađena je danas. Devojčica Teodora M. (15) kojoj se gubio trag od četvrtka pronađena je danas. Devojčica Teodora M. (15) koja je nestala zajedno sa Nenadom N. (15) pronađena je danas… »

Otkriveni novi detalji potrage za teodorom (15): Devojčica nađena u Beogradu, evo u kakvom je stanju

Mondo 18.04.2021
Teodora M. (15) iz Požarevca koja je nestala zajedno sa mladićem Nenadom N. (15) iz Lazarevca, pronađena je živa i zdrava. Teodora M. (15) iz Požarevca koja je nestala zajedno sa mladićem Nenadom N. (15) iz Lazarevca, pronađena je živa i zdrava… »

Detalji potrage za nestalom devojčicom: Policija je pronašla u Beogradu, evo gde je bila

Telegraf 18.04.2021
Podsetimo, T. M. je nestala zajedno sa petnaestogodišnjakom N. N. u četvrtak kod Lazarevca. Nestali dečak pronađen je rano jutros kod Vukovog spomenika. Devojčica T. M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena u Beogradu bez… »

Kraj potrage: Teodora (15) konačno pronađena

Nova 18.04.2021
Devojčica Teodora M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena. Za Teodorom se tragalo od četvrtka. Kako nezvanično saznajemo, pronađena je u Beogradu, u opštini Stari grad. Prema prvim informacijama, devojčica nema povrede… »

Moj Nenad se probudio u parku, ali teodore nije bilo: Oglasio se otac pronađenog dečaka, za devojčicom se još traga!

Mondo 18.04.2021
"Malo pre smo stigli kući", kaže otac dečaka. "Malo pre smo stigli kući", kaže otac dečaka. U Beogradu je jutros pronađen dečak iz sela Mirosaljci kod Lazarevca, Nenad N. (15), a tu vest su potvrdili i njegovi roditelji. Međutim, još uvek se… »

Nenad (15) daje izjavu u policiji, za Teodorom (15) se traga

Nova 18.04.2021
Nenad Nikolić (15), tinejdžer koji je u četvrtak nestao sa devojkom Teodorom Milenković (15), pronađen je jutros oko četiri sata u Beogradu, a kako saznaje Nova.rs, on se trenutno nalazi u policiji, gde daje izjavu. Inače, za Teodorom (15) se i… »

Novi detalji nestanka! Teodora je uzela Nenadovu jaknu i otišla u nepoznatom pravcu. "Tražimo je, nemamo nikakav trag", kaže…

Blic 18.04.2021
N. N. , koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), a pronađen jutros u policiji je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu… »

Još jedan trag? Dečak otkrio šta su on i Teodora radili dok su ih tražili! Razdvojilo ih je neslaganje oko jedne stvari?

Blic 18.04.2021
Dečak N. N., koji je pronađen jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), ispričao je ocu detalje nestanka. On je naveo da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali… »

Novi detalji nestanka! Teodora je uzela Nenadovu jaknu i otišla u nepoznatom pravcu. "Tražimo je, nemamo nikakav trag", kaže…

Blic 18.04.2021
N. N. , koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), a pronađen jutros u policiji je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu… »

Kako su Nenad i Teodora iz novog sada stigli u Beograd? Otac otkrio šta su radili dok im nije ponestalo novca!

Mondo 18.04.2021
Novi detalji o nestanku dvoje tinejdžera. Novi detalji o nestanku dvoje tinejdžera. Dečak Nenad N. (15), koji je pronađen jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), ispričao je ocu detalje… »

Pronađen dečak, za devojčicom se traga: "Kod kuće je, iscrpljen, nekoliko dana nije jeo"

Blic 18.04.2021
N.N., koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), pronađen je jutros oko 4 sata. - Okončalo se... Iz policije su me zvali jutros u 4 sata, pronađen je kod Vukovog spomenika u MUP na Zvezdari smo ga… »

Oglasila se majka nestale teodore (15): Tražimo je po Beogradu, nadamo se najboljem!

Mondo 18.04.2021
Policija je zatekla dečaka kako spava u parku. Policija je zatekla dečaka kako spava u parku. Nenad N. (15) iz Lazarevca koji je nestao u četvrtak sa svojom devojkom Teodorom (15), pronađen je rano jutros kod Vukovog spomenika u Beogradu, a za… »

Pronađen dečak iz Lazarevca, za devojčicom se i dalje traga

Radio 021 18.04.2021
Petnaestogodišnji Nenad, koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), pronađen je rano jutros, prenose mediji. Dečakov otac rekao je da su ga iz policije zvali jutros u četiri sata i da je Nenad pronađen u… »

Posle 3 dana potrage dečaka pronašli, devojčicu i dalje traže po Beogradu

Luftika 18.04.2021
Nenad N., koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), pronađen je jutros oko 4 sata. – Okončalo se… Iz policije su me zvali jutros u 4 sata, Nenad je pronađen kod Vukovog spomenika u MUP na Zvezdari smo… »

Pronađen Nenad iz Lazarevca, za devojčicom se traga

Dnevnik 18.04.2021
BEOGRAD: Nenad N, koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15) , pronađen je rano jutros oko četiri sata, prenose mediji. Dečakov otac rekao je da su ga iz policije zvali jutros u četiri sata i da je Nenad… »

Mediji: Pronađen nestali dečak iz Lazarevca, za devojčicom se još traga

B92 18.04.2021
Nenad N, koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15) , pronađen je rano jutros oko četiri sata, prenose mediji. Dečakov otac rekao je da su ga iz policije zvali jutros u četiri sata i da je Nenad pronađen… »

Pronađen Nenad (15), otkriveno gde je bio! Za Teodorom (15) se još uvek traga!

Mondo 18.04.2021
Dečakovog oca su pozvali iz MUP-a. Dečakovog oca su pozvali iz MUP-a. U Beogradu je jutros pronađen dečak iz sela Mirosaljci kod Lazarevca, Nenad N. (15), a tu vest su potvrdili i njegovi roditelji. Međutim, još uvek se traga za Teodorom Milenković… »

Nestali Nenad (15) spavao po zgradama, pronađen u parku

Nova 18.04.2021
Nenad Nikolić (15), tinejdžer koji je u četvrtak nestao sa devojkom Teodorom Milenković (15), pronađen je jutros oko četiri sata u Beogradu. Kako saznajemo, za Teodorom se i dalje traga, a prema rečima Darka, oca nestalog dečaka, oni su proteklih… »

Majka nestale Teodore (15): Tražimo naše dete po Beogradu

Nova 18.04.2021
Za Teodorom Milenković (15), koja je nestala u četvrtak sa dečkom Nenadom Nikolićem (15), a koji je jutros pronađen, i dalje se intenzivno traga. Njena majka Emina za Nova.rs kaže da su ona i njen suprug trenutno u Beogradu i da je svuda traže… »

Pronađen Nenad (15), za Teodorom (15) se i dalje traga

Nova 18.04.2021
Nenad Nikolić (15), tinejdžer koji je u četvrtak nestao sa devojkom Teodorom Milenković (15), pronađen je jutros oko četiri sata u Beogradu. Kako saznajemo, za Teodorom se i dalje traga. Dečakov otac Darko Nikolić kaže za Nova.rs da su ga jutros… »

60 Sati potrage za decom: Od Nenada i Teodore ni traga, roditelji očajni: "Javili su nam da je na Karaburmi, na Zvezdari..."

Blic 17.04.2021
Nenad Nikolić (15) iz sela Mirosaljci kod Lazarevca nesto je u četvrtak oko podneva, kada mu se gubi svaki trag. Sa njim je nestala i petnaestogodišnja Teodora Milenković iz Požarevca. Potraga za njima ušla je u 58. sat. - Stanje je nepromenjeno… »

Poslednji put viđeni pre dva dana: Otac tinejdžera koji je nestao sa devojkom za "Blic": Telefoni su im isključeni, nemaju…

Blic 17.04.2021
Dvoje tinejdžera, Teodora Milenković (15) i Nenad Nikolić (15) nestali su u četvrtak. Nenadov otac za "Blic" kaže da je njegov sin Teodoru upoznao na društvenoj mreži Instagram, a da su poslednji put viđeni zajedno na autobuskoj stanici u… »

Vesti dana »