Povezane vesti

AMSS uputio apel vozačima: Kiša usporava saobraćaj, na pojedinim deonicama moguć i sneg

Večernje novosti 18.04.2021
Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim ovakvim uslovima vožnje, zaustavni put uvek duži, a saobraćajne nezgode češće, upozorio je Auto-moto savez Srbije. Odrone treba očekivati kroz stenske useke i klisure, dok u planinskim predelima… »

AMSS upozorava vozače: U narednim satima moguće veće gužve, oprez usled mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti

Blic 18.04.2021
Saobraćaj je za sada umerenog intenziteta, ali se u narednim satima može očekivati nešto veći broj vozila, pre svega na prilazima većih gradskih sredina, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMS S), i upozorio vozače na oprez zbog mokrih… »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza

B92 18.04.2021
Period hladnog vremena sa padavinama se i dalje nastavlja pa će vozači tokom dana nailaziti na uglavnom mokre kolovoze, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim ovakvim uslovima vožnje, zaustavni put uvek… »

AMSS: Upozorenje vozačima zbog mokrih kolovoza

Vesti online 18.04.2021
Period hladnog vremena sa padavinama se i dalje nastavlja pa će vozači tokom dana nailaziti na uglavnom mokre kolovoze, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim uslovima vožnje, zaustavni put uvek… »

AMSS: Danas nepovoljni uslovi za vožnju

Danas 18.04.2021
Vozače na putevima danas očekuju uglavnom loši uslovi za vožnju, uz kišu, mokre kolovoze i smanjenu vidljivost, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). U planinskim predelima susnežica i slab sneg donose opasnost od proklizavanja vozila, dok su… »

Vesti dana »