Повезане вести

Весић о новом ублажавању мера: Очекују нас две важне одлуке, а тичу се и оних који планирају свадбу

Весић о новом ублажавању мера: Очекују нас две важне одлуке, а тичу се и оних који планирају свадбу

Вечерње новости 18.04.2021
- Очекујем да Влада усвоји протоколе које су предложили Град Београд, Завод за јавно здравље и ивент индустрија о организовању догађаја. Ми смо предложили четири протокола: они који се односе на организовање свадби и мањих… »
Весић: Очекујемо отварање ресторана

Весић: Очекујемо отварање ресторана

Нова 18.04.2021
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је данас да се у наредном периоду очекују две важне одлуке - да се отворе ресторани јер је, како је истакао, у Београду вакцинисано скоро 40 одсто грађана. „Очекујем да Влада… »
Весић: За путнике је од ПЦР теста јефтиније да се вакцинишу

Весић: За путнике је од ПЦР теста јефтиније да се вакцинишу

Данас 18.04.2021
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да нема одговор на питање може ли цена ПЦР теста да буде нижа за домаће грађане јер ту одлуку доноси Влада Србије. „Мислим да је за једну породицу много јефтиније да се… »
Кризни штаб ће разматрати ове 2 опције: Да ли ћемо поново моћи на свадбе и прославе?

Кризни штаб ће разматрати ове 2 опције: Да ли ћемо поново моћи на свадбе и прославе?

Мондо 18.04.2021
"Ми се припремамо за дан после", поручује заменик градоначелника Београда. "Ми се припремамо за дан после", поручује заменик градоначелника Београда. Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је у Јутарњем програму ТВ… »
Весић: За путнике од ПЦР теста много јефтиније да се вакцинишу – не кошта ништа

Весић: За путнике од ПЦР теста много јефтиније да се вакцинишу – не кошта ништа

Н1 Инфо 18.04.2021
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да нема одговор на питање може ли цена ПЦР теста да буде нижа за домаће грађане јер ту одлуку доноси Влада Србије. „Мислим да је за једну породицу много јефтиније да се… »
Весић: Вакцина је јефтинија од ПЦР теста

Весић: Вакцина је јефтинија од ПЦР теста

Нова 18.04.2021
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да нема одговор на питање може ли цена ПЦР теста да буде нижа за домаће градјане јер ту одлуку доноси Влада Србије. „Мислим да је за једну породицу много јефтиније да се… »

Вести дана »