Povezane vesti
Vesić o novom ublažavanju mera: Očekuju nas dve važne odluke, a tiču se i onih koji planiraju svadbu
Večernje novosti 18.04.2021
- Očekujem da Vlada usvoji protokole koje su predložili Grad Beograd, Zavod za javno zdravlje i ivent industrija o organizovanju događaja. Mi smo predložili četiri protokola: oni koji se odnose na organizovanje svadbi i manjih događaja, mada svadbe… »
Vesić: Očekujemo otvaranje restorana
Nova 18.04.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da se u narednom periodu očekuju dve važne odluke - da se otvore restorani jer je, kako je istakao, u Beogradu vakcinisano skoro 40 odsto građana. „Očekujem da Vlada usvoji protokole… »
Vesić: Za putnike je od PCR testa jeftinije da se vakcinišu
Danas 18.04.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da nema odgovor na pitanje može li cena PCR testa da bude niža za domaće građane jer tu odluku donosi Vlada Srbije. „Mislim da je za jednu porodicu mnogo jeftinije da se vakcinišu – to ne… »
Krizni štab će razmatrati ove 2 opcije: Da li ćemo ponovo moći na svadbe i proslave?
Mondo 18.04.2021
"Mi se pripremamo za dan posle", poručuje zamenik gradonačelnika Beograda. "Mi se pripremamo za dan posle", poručuje zamenik gradonačelnika Beograda. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je u Jutarnjem programu TV Prve da odluku o… »
Vesić: Vakcina je jeftinija od PCR testa
Nova 18.04.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da nema odgovor na pitanje može li cena PCR testa da bude niža za domaće gradjane jer tu odluku donosi Vlada Srbije. „Mislim da je za jednu porodicu mnogo jeftinije da se vakcinišu – to ne… »
Vesić: Za putnike od PCR testa mnogo jeftinije da se vakcinišu – ne košta ništa
N1 Info 18.04.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da nema odgovor na pitanje može li cena PCR testa da bude niža za domaće građane jer tu odluku donosi Vlada Srbije. „Mislim da je za jednu porodicu mnogo jeftinije da se vakcinišu – to ne… »
Vesti dana »
Uživo počeli izbori u Americi, stigli prvi rezultati! Evo koliko je glasova dobio Tramp, a koliko Kamala, desilo se nešto što je malo ko očekivao (foto, video)
Kurir pre 19 minutajoš 36 povezanih
Vučević: Prihvatiću Vesićevu ostavku, nemam dilemu da subjektivno nije kriv
IndeksOnline pre 39 minutajoš 35 povezanih
Nikola Jokić stigao do 133. tripl-dabla u karijeri, lopta izašla iz koša u poslednjoj sekundi za pobedu Denvera (VIDEO)
Danas pre 21 minutajoš 17 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje kritično: Tim psihologa radi sa porodicama
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Harris će podržati Zapadni Balkan u integracijama, Trump obećao jačanje sigurnosti regije
Al Jazeera pre 1 satjoš 10 povezanih