Povezane vesti
Virus se menja kako bi nas zarazio: doktor Šekler o mladima sa sve težom kliničkom slikom
Noizz 18.04.2021
Virusolog i mikrobiolog doktor Milanko Šekler izjavio je da pojedina deca mogu da razviju težu kliničku sliku, ali da su to "izuzeci koji potvrđuju pravilo". "Pojedinci da. Ne smemo da zaboravimo da postoje i genetske predispozicije. Uvek postoji neko ko… »
Šekler: Kineska vakcina najsporije diže antitela
Prva 18.04.2021
Virusolog i mikrobiolog dr Milanko Šekler izjavio je u Jutru da pojedina deca mogu da razviju težu kliničku sliku, ali da su to "izuzeci koji potvrđuju pravilo". "Ne znam, to ne mogu da znam. Trenutno nema pozitivnih uzoraka na brazilski soj. Tako smo… »
Vesti dana »
Pucnjava na festivalu u Ohaju: Ranjeno najmanje 12 osoba, izgleda da su napadači pucali jedan na drugog
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Mama, tata, hvala što ste me doneli na svet! Emotivna izjava Aleksandre Krunić posle osvajanja drugog mesta u ženskom dublu
Večernje novosti pre 16 minutajoš 40 povezanih
Od ovog datuma se sve menja! Očekuje se i do 33, pa sledi zahlađenje za 10 stepeni: Prete oluje sa grmljavinom
Telegraf pre 11 minutajoš 19 povezanih
(Video) Vanredni parlamentarni izbori na KiM: Do 13 sati u Zvečanu glasalo čak 34,51 odsto građana, u Prištini 17,92
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 44 povezane
Počeli parlamentarni izbori u Jermeniji, analitičari očekuju pobedu premijera Pašinjana
N1 Info pre 4 satijoš 15 povezanih