Povezane vesti
Krajinović "bocka" Novaka: Ima sreću da nismo u istom delu žreba
Večernje novosti 18.04.2021
Među njima su i brojni teniseri iz Srbije, a jedan od njih je i Filip Krajinović, koji je pre početka turnira održao konferenciju za medije. -Ovo je turbulentna sezona, sve je neočekivano, ali sam ja ko srećan što igram u Beogradu. Nažalost, neće biti… »
Đere pred start turnira u Beogradu: Ovo je jedinstvena prilika da igram u Srbiji, hvala Novaku
Večernje novosti 18.04.2021
Posle nekoliko godina, Srbija je ponovo domaćin jednog ATP turnira, a na njemu ćemo videti i najbolje tenisere Srbije. Jedan od njih je i Laslo Đere, koji je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što će se takmičiti u svojoj zemlji. -Ovo je jedinstvena… »
Đere: Jedinstvena prilika da igram u Srbiji
Vesti online 18.04.2021
Prvi protivnik Lasla Đerea na početku Serbia Open turnira biće Juan Ignacio Londero. Đere ističe da je sjajan osećaj što će imati priliku da igra u Beogradu. – Jako sam uzbuđen jer je ovo jedinstvena prilika da igram u Srbiji zvaničan turnir. Jedva… »
Lajović posle devet godina igra u Beogradu: Bilo bi lepo da bude srpsko finale na turniru
Vesti online 18.04.2021
Dušan Lajović, kaže da se dobro oseća i da je trenirao posle Monte Karla, a da će imati i nekoliko dana za pripremu pre početka turnira Serbian open, jer ne igra prvo kolo. -Za srpske igrače može da bude rasterećujuća okolnost to što nema publike, jer je… »
Vesti dana »
Potpredsednica Narodne skupštine: Cilj je da do kraja nedelje imamo Savet REM
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 38 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 28 minutajoš 33 povezane