Povezane vesti
Gojko Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja
Pravda 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji u četvrtak iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kaže za Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa svojom porodicom. O najavama… »
Pukovnik Lalović koji je prinudno iseljen: Ne treba mi Vučićeva milostinja, već da mi se vrati oteto
Radio 021 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi, rekao je danas za portal Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa porodicom, a o najavama predsednika… »
Pukovnik Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja, već da mi se vrati oteto
N1 Info 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji u četvrtak iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kaže za Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa svojom porodicom. O najavama… »
Pukovnik Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja
Nova 18.04.2021
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Prolazno naoblačenje, kiša i svežije vreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 19 povezanih
Podrška profesoru Sinaniju kod Filozofskog: Da 25. oktobra ovde proslavimo lepu vest
Beta pre 26 minutajoš 13 povezanih
"Sada, kada smo došli do istine, vidi se koliko je monstruozno ovo što su pokušali da nam urade" Brnabić oplela po Sandru Gociju zbog komentara o "zvučnom topu"
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Počela isplata jednokratne državne pomoći za penzionere i socijalno ugrožene
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 74 povezane