Povezane vesti
Gojko Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja
Pravda 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji u četvrtak iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kaže za Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa svojom porodicom. O najavama… »
Pukovnik Lalović koji je prinudno iseljen: Ne treba mi Vučićeva milostinja, već da mi se vrati oteto
Radio 021 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi, rekao je danas za portal Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa porodicom, a o najavama predsednika… »
Pukovnik Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja, već da mi se vrati oteto
N1 Info 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji u četvrtak iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kaže za Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa svojom porodicom. O najavama… »
Pukovnik Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja
Nova 18.04.2021
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 7 minutajoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 2 satajoš 2 povezane