Povezane vesti
Gojko Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja
Pravda 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji u četvrtak iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kaže za Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa svojom porodicom. O najavama… »
Pukovnik Lalović koji je prinudno iseljen: Ne treba mi Vučićeva milostinja, već da mi se vrati oteto
Radio 021 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi, rekao je danas za portal Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa porodicom, a o najavama predsednika… »
Pukovnik Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja, već da mi se vrati oteto
N1 Info 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji u četvrtak iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kaže za Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa svojom porodicom. O najavama… »
Pukovnik Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja
Nova 18.04.2021
Vesti dana »
Vučić: Razgovori sa EU o REM bili ponižavajući, Srbija pristajala na gluposti
Cenzolovka pre 56 minutajoš 29 povezanih
Otvorena još jedna deonica Moravskog koridora, korišćenje besplatno do 14. januara
N1 Info pre 16 minutajoš 32 povezane
Putevi Srbije apelovali na vozače da budu oprezni zbog očekivanog snega
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 48 povezanih