Повезане вести

Гојко Лаловић: Не треба ми Вучићева милостиња

Гојко Лаловић: Не треба ми Вучићева милостиња

Правда 18.04.2021
Пензионисани пуковник Гојко Лаловић, кога су полиција и извршитељи у четвртак из 15. пута успели да иселе из стана на Бежанијској коси у Београду, каже за Нова.рс да није баш у најбољем стању, али да је коначно са својом… »
Пуковник Лаловић који је принудно исељен: Не треба ми Вучићева милостиња, већ да ми се врати отето

Пуковник Лаловић који је принудно исељен: Не треба ми Вучићева милостиња, већ да ми се врати отето

Радио 021 18.04.2021
Пензионисани пуковник Гојко Лаловић, кога су полиција и извршитељи из 15. пута успели да иселе из стана на Бежанијској коси, рекао је данас за портал Нова.рс да није баш у најбољем стању, али да је коначно са породицом, а о… »
Пуковник Лаловић: Не треба ми Вучићева милостиња, већ да ми се врати отето

Пуковник Лаловић: Не треба ми Вучићева милостиња, већ да ми се врати отето

Н1 Инфо 18.04.2021
Пензионисани пуковник Гојко Лаловић, кога су полиција и извршитељи у четвртак из 15. пута успели да иселе из стана на Бежанијској коси у Београду, каже за Нова.рс да није баш у најбољем стању, али да је коначно са својом… »
Пуковник Лаловић: Не треба ми Вучићева милостиња

Пуковник Лаловић: Не треба ми Вучићева милостиња

Нова 18.04.2021

Вести дана »