Povezane vesti
Gojko Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja
Pravda 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji u četvrtak iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kaže za Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa svojom porodicom. O najavama… »
Pukovnik Lalović koji je prinudno iseljen: Ne treba mi Vučićeva milostinja, već da mi se vrati oteto
Radio 021 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi, rekao je danas za portal Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa porodicom, a o najavama predsednika… »
Pukovnik Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja, već da mi se vrati oteto
N1 Info 18.04.2021
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji u četvrtak iz 15. puta uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kaže za Nova.rs da nije baš u najboljem stanju, ali da je konačno sa svojom porodicom. O najavama… »
Pukovnik Lalović: Ne treba mi Vučićeva milostinja
Nova 18.04.2021
Vesti dana »
Borba sa požarima u Srbiji: Situacija na Stolovima i u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 59 povezanih
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 54 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu pljuskova i upozorenja
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 37 povezanih
Kamere snimile nesreću kojoj je poginula devojčica (5), a njen brat (1) i majka teško povređeni: Vozač izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo na trotoar pun ljudi
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih
Vučić: Vatrogasci koji su gasili požar u Deliblatskoj peščari dobiće odlikovanje od države
Nova pre 25 minutajoš 22 povezane