Повезане вести
Влада спремна за потписивање Уговора са СПЦ: Огласио се Здравко Кривокапић - Ускоро ћемо одредити термин
Вечерње новости 18.04.2021
- Разговарао сам са Његовом Светошћу Патријархом Српским г. Порфиријем и ускоро ћемо усагласити термин потписивања Уговора. Ово питање не сме бити предмет политизације или подметања, не би ли се остварио који политички поен… »
Влада Црне Горе спремна да потпише уговор са СПЦ
Вести онлине 18.04.2021
“Влада Црне Горе спремна је за потписивање уговора са СПЦ”, поручио је премијер Здравко Кривокапиц́ и навео да то питање не сме бити предмет политизације или подметања. Председник Демократске народне партије (ДНП) Милан… »
Кривокапић: Ускоро термин потписивања Уговора са СПЦ
РТС 18.04.2021
Влада Црне Горе спремна је за потписивање Уговора са Српском православном црквом, разговарао сам са патријархом Порфиријем написао је премијер Црне Горе Здравко Кривокапић на Твитеру. Кривокапић је написао да ће термин… »
Влада Црне Горе спремна за потписивање уговора са СПЦ
Спутник 18.04.2021
Влада Црне Горе спремна је за потписивање уговора са СПЦ, поручио је премијер Здравко Кривокапић и навео да то питање не сме бити предмет политизације или подметања. Председник Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић… »
Кривокапић: Ускоро термин потписивања Уговора са СПЦ
Политика 18.04.2021
ПОДГОРИЦА – Влада Црне Горе спремна је за потписивање Уговора са Српском православном црквом (СПЦ), саопштио је данас премијер Црне Горе Здравко Кривокапић. Он је на Твитеру навео да је разговарао с патријархом СПЦ Порфиријем и… »
Кривокапић: Влада Црне Горе је спремна за потписивање уговора са СПЦ
Н1 Инфо 18.04.2021
Влада Црне Горе спремна је за потписивање уговора са Српском православном црквом, поручио је премијер Здравко Кривокапић. „Разговарао сам са патријархом српским Порфиријем и ускоро ћемо усагласити термин потписивања Уговора… »
Вести дана »
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Данас пре 6 сатијош 4 повезане
Народно позориште у Београду саопштило добитнике својих годишњих признања
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана