Повезане вести

Трансформација на Грандовој сцени: Из одоре у секси костим

Трансформација на Грандовој сцени: Из одоре у секси костим

Нова 18.04.2021
Македонка Марија Груевска направила је прави "хаос" на Грандовој сцени у емисији "Звезде Гранда" својим необичним одевним комбинацијама, које су у "најмању руку" речено, биле шокантне. Наиме, девојка је на изашла на бину и током… »
Звезда гранда се обукла као калуђерица: Певала у одори, па се скинула у гаће - "Тата ми је свештеник!" (фото)

Звезда гранда се обукла као калуђерица: Певала у одори, па се скинула у гаће - "Тата ми је свештеник!" (фото)

Мондо 18.04.2021
Певачица је од самог почетка запажена и због необичних сценских костима. Певачица је од самог почетка запажена и због необичних сценских костима. Марија Груевска недавно је привукла велику пажњу медија, када је пред жири стала у… »
Звезда Гранда се обукла као калуђерица, уследио обрт! Скинула се и полугола заиграла: "тата ми је свештеник"

Звезда Гранда се обукла као калуђерица, уследио обрт! Скинула се и полугола заиграла: "тата ми је свештеник"

Блиц 18.04.2021
Марија Груевска без премца носи титулу најекстравагантније учеснице тренутно актуелне сезоне Звезда Гранда. И док се она у прошлом кругу на сцени овог музичког талент шоу-програма појавила са ореолом на глави, овога пута је… »

Вести дана »