Повезане вести

Мајка убијеног Александра (26) о мистериозној смрти сина: Неко је покушао да одјави његов аутомобил!

Мајка убијеног Александра (26) о мистериозној смрти сина: Неко је покушао да одјави његов аутомобил!

Мондо 19.04.2021
Александар Халабрин (26) из села Јаношик, који је отет, убијен и закопан код Сопота, био је у блиским пријатељским односима са Лазаром Вукићевићем (31), навијачем Црвене звезде, који је мистериозно нестао на Бановом брду у… »
"Неко је покушао да одјави његов аутомобил": Мајка Александра Халабрина без одговора о убиству сина

"Неко је покушао да одјави његов аутомобил": Мајка Александра Халабрина без одговора о убиству сина

Телеграф 19.04.2021
Мајка брутално убијеног Александра Халабрина тражи ОДГОВОРЕ о мистериозној смрти сина. Тело Александра Халабрина (25) је пре две недеље пронађено закопано са прострелном раном на глави у селу код Сопота. Његов аутомобил, за… »
"Из полиције су ми рекли да је неко покушао да одјави ауто мог покојног сина" Мајка брутално убијеног Александра Халабрина…

"Из полиције су ми рекли да је неко покушао да одјави ауто мог покојног сина" Мајка брутално убијеног Александра Халабрина…

Блиц 18.04.2021
Ауто за којим се трага, а који се води на Александра Халабрина, момка који је брутално убијен прошле године и закопан код села Парцане у околини Сопота, неко је прошлог месеца покушао да одјави, каже његова мајка. - Отишла сам у… »

Вести дана »