Povezane vesti
Đokovićev odgovor Nadalu, da li je Špancu sad nešto jasnije?
Sportske.net 19.04.2021
, a istakao je da će nastaviti da igra dok god ima želju da pobedjuje. "Mnoge stvari sam ostvario i trudim se da ostvarim ono što je ostalo. Glavni motiv igranja profesionalnog, takmičarskog tenisa je taj što to stvarno volim. Da ne volim, ne bih imao… »
Teniski praznik kraj dunava: Posle devetogodišnje pauze u Beogradu se igra ATP turnir serije 250
Večernje novosti 19.04.2021
- Jako sam uzbuđen što ću igrati u rodnom gradu Beogradu nakon devet godina od poslednjeg meča. Srećan sam što smo ponovo uspeli da dovedemo turnir iz serije 250 u Beograd, ne samo muški nego i ženski, kao i čelendžere. Zahvaljujem se i državi Srbiji i… »
Četvorica srpskih tenisera na otvaranju Serbia Opena
Novi magazin 19.04.2021
Na terenima Teniskog centra "Novak" u Beogradu danas počinje Serbia Open, a prvog dana takmičenja na teren će izaći četvorica srpskih tenisera. Program će, od 12.00 sati, otvoriti Nikola Milojević i Argentinac Federiko Korija. Posle njih na teren izlaze… »
Serbia open: Beograd ponovo na teniskoj mapi, Krajinović predvodi srpski konvoj prvog takmičarskog dana
Mozzart sport 19.04.2021
Prvog dana turnira četvorica srpskih tenisera na terenu... Beograd se danas i zvanično ponovo vraća na tenisku mapu - počinje četvrto izdanje Serbia opena, prvo još od 2012. Veliki broj zvučnih imena prethodnih dana je zbog povreda otkazao učešće, od… »
Đoković predvodi Dejvis kup tim
Danas 19.04.2021
U Beogradu danas počinje Serbia open, teniski turnir iz kategorije 250 Od trenutka kada su se porodica Novaka Đokovića i Teniski savez Srbije pohvalili da će posle devet godina Beograd ponovo biti domaćin turnira iz kategorije 250 sa spiska učesnika… »
Vesti dana »
Video uputstvo - detaljan vodič Na koji račun leže 6.000 dinara: Pare ne stižu svima isto, obratite pažnju na ovo polje prilikom klika za prijavu
Kurir pre 49 minutajoš 25 povezanih
Ratko Mladić, haški osuđenik za genocid, sahranjen uz vojne počasti
BBC News pre 14 minutajoš 20 povezanih
Arhiv javnih skupova: Ispraćaju tela Ratka Mladića prisustvovalo 16.000 ljudi
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Kanada odgovorila na Trampove carine: nove takse na gotovo 700 američkih proizvoda
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih