Повезане вести

Ђоковићев одговор Надалу, да ли је Шпанцу сад нешто јасније?

Ђоковићев одговор Надалу, да ли је Шпанцу сад нешто јасније?

Спортске.нет 19.04.2021
, а истакао је да ће наставити да игра док год има жељу да победјује. "Многе ствари сам остварио и трудим се да остварим оно што је остало. Главни мотив играња професионалног, такмичарског тениса је тај што то стварно волим. Да… »
Тениски празник крај дунава: После деветогодишње паузе у Београду се игра АТП турнир серије 250

Тениски празник крај дунава: После деветогодишње паузе у Београду се игра АТП турнир серије 250

Вечерње новости 19.04.2021
- Јако сам узбуђен што ћу играти у родном граду Београду након девет година од последњег меча. Срећан сам што смо поново успели да доведемо турнир из серије 250 у Београд, не само мушки него и женски, као и челенџере… »
Четворица српских тенисера на отварању Сербиа Опена

Четворица српских тенисера на отварању Сербиа Опена

Нови магазин 19.04.2021
На теренима Тениског центра "Новак" у Београду данас почиње Сербиа Опен, а првог дана такмичења на терен ће изаћи четворица српских тенисера. Програм ће, од 12.00 сати, отворити Никола Милојевић и Аргентинац Федерико Корија… »
Сербиа опен: Београд поново на тениској мапи, Крајиновић предводи српски конвој првог такмичарског дана

Сербиа опен: Београд поново на тениској мапи, Крајиновић предводи српски конвој првог такмичарског дана

Моззарт спорт 19.04.2021
Првог дана турнира четворица српских тенисера на терену... Београд се данас и званично поново враћа на тениску мапу - почиње четврто издање Сербиа опена, прво још од 2012. Велики број звучних имена претходних дана је због… »
Ђоковић предводи Дејвис куп тим

Ђоковић предводи Дејвис куп тим

Данас 19.04.2021
У Београду данас почиње Сербиа опен, тениски турнир из категорије 250 Од тренутка када су се породица Новака Ђоковића и Тениски савез Србије похвалили да ће после девет година Београд поново бити домаћин турнира из категорије… »

Вести дана »