Повезане вести
Надал жестоко оплео по Ђоковићу: Новак је опседнут обарањем рекорда, а ја имам здравији приступ тенису
Вечерње новости 19.04.2021
Надал је рекао да је Ђоковић опседнут обарањем рекорда, а да њега то претерано не занима. "Новак је више фокусиран на обарање рекорда. Он је опседнут тиме. Не мислим то на лош и негативан начин, него је он једноставно… »
Невероватно шта се све замера Новаку! Зар и ти, Надале?
Спортске.нет 19.04.2021
Новак Ђоковић на светском тениском врху је трн у оку многима и углавмом смо на то навикли, али од Рафаела Надала баш и нисмо очекивали једну овакву изјаву каква се данас појавила у медијима. Њему је, сада, засметало то што Новак… »
“Ђоковић је опседнут рекордима, а ја имам здравију амбицију”
Вести онлине 19.04.2021
Један од најбољих тенисера свих времена Шпанац Рафаел Надал изјавио је да није усресређен на обарање рекорда. Шпанац је истакао да је тренутно најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић опседнут рекордима. Надал и Роџер… »
Надал: Новаку више значе рекорди, то није мој приступ
Н1 Инфо 19.04.2021
Трећи тенисер света Рафаел Надал у интервјуу за Метро истиче да није толико усредсређен на рекорде као што је то случај са Новаком Ђоковићем. Роџер Федерер и Рафаел Надал тренутно имају по 20 гренд слем титула, а Новак Ђоковић… »
Вести дана »
Ђукановић: Високи савет судства да реагује на све судије које су дале подршку студентима
Нови магазин пре 1 сатјош 23 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 57 минутајош 51 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 3 сатајош 34 повезане
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 3 сатајош 47 повезаних