Povezane vesti
Nadal žestoko opleo po Đokoviću: Novak je opsednut obaranjem rekorda, a ja imam zdraviji pristup tenisu
Večernje novosti 19.04.2021
Nadal je rekao da je Đoković opsednut obaranjem rekorda, a da njega to preterano ne zanima. "Novak je više fokusiran na obaranje rekorda. On je opsednut time. Ne mislim to na loš i negativan način, nego je on jednostavno koncentrisaniji i… »
Neverovatno šta se sve zamera Novaku! Zar i ti, Nadale?
Sportske.net 19.04.2021
Novak Đoković na svetskom teniskom vrhu je trn u oku mnogima i uglavmom smo na to navikli, ali od Rafaela Nadala baš i nismo očekivali jednu ovakvu izjavu kakva se danas pojavila u medijima. Njemu je, sada, zasmetalo to što Novak govori o svom… »
“Đoković je opsednut rekordima, a ja imam zdraviju ambiciju”
Vesti online 19.04.2021
Jedan od najboljih tenisera svih vremena Španac Rafael Nadal izjavio je da nije usresređen na obaranje rekorda. Španac je istakao da je trenutno najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković opsednut rekordima. Nadal i Rodžer Federer drže rekord sa po… »
Nadal: Novaku više znače rekordi, to nije moj pristup
N1 Info 19.04.2021
Treći teniser sveta Rafael Nadal u intervjuu za Metro ističe da nije toliko usredsređen na rekorde kao što je to slučaj sa Novakom Đokovićem. Rodžer Federer i Rafael Nadal trenutno imaju po 20 grend slem titula, a Novak Đoković dve manje… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Sadu; aktivista Nikola Ristić pušten na slobodu (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 50 povezanih
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih
BLOG UŽIVO Oterani provokatori sa Savskog mosta: Tepić i Popović okončale blokadu, Branko Miljuš je prvi poslanik koji će na mostu dežurati tokom noći
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 25 minutajoš 42 povezane
Jandrić: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
Telegraf pre 7 satijoš 22 povezane