Povezane vesti

Zahtev da se zaštiti srpska imovina: Apel za pojačano međunarodno prisustvu u srpskim sredinama

Večernje novosti pre 26 dana
- Ova škola često je bila na meti napada. Obijena je i pljačkana više od dvadeset puta od 1999. godine, a tokom Martovskog pogroma 2004. u potpunosti je demolirana-navode iz Kancelarije i opominju da posebna ironija leži u tome što se u neposrednoj… »

Polomljena stakla na ulaznim vratima škole u Obiliću

RTS pre 26 dana
Stakla na ulaznim vratima zgrade Osnovne škole "Branko Radičević" u Obiliću polomljena su, a u hodniku škole je više kamenica kojima je gađan ulaz zgrade, preneo je RTS-u direktor škole Aleksandar Popović. Oštećenje je primećeno jutros… »

Kancelarija za Kosovo: Obijena osnovna škola u Obiliću

N1 Info pre 26 dana
Kancelarija za Kosovo i Metohiju danas je saopštila da su obijena ulazna vrata na Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Obiliću, za koju navode da je od 1999. godine obijana i pljačkana više od 20 puta, dodajući da je incident "uznemirio učenike i… »

Kancelarija za KiM: Obijena škola u Obiliću

Nova pre 26 dana
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da su obijena ulazna vrata na Osnovnoj školi "Branko Radičević" u opštini Obilić. Kako se navodi, škola je obijena juče, razbijeno je staklo, a domar škole je obavestio nadležne, ali za sada… »

Polomljena stakla na ulaznim vratima srpske škole u Obiliću; Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila napad

RTV pre 26 dana
OBILIĆ - Nepoznati počinioci polomili su u nedelju stakla na ulaznim vratima Osnovne škole "Branko Radičević" u Obiliću, na Kosovu i Metohiji. Razbijena vrata prvi je uočio domar, rekao je za Kosovo onlajn direktor škole Aleksandar Popović. On je… »

Kancelarija za KiM: Obijena ulazna vrata osnovne škole u Obiliću

Danas pre 26 dana
Kancelarija za Kosovo i Metohiju danas je saopštila da su obijena ulazna vrata na Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Obiliću, što je primetio domar škole i o tome obavestio nadležne, a da za sada nije poznato da li je iz škole nešto… »

Polomljena stakla na ulaznim vratima srpske škole u Obiliću

Dnevnik pre 26 dana
OBILIĆ: Nepoznati počinioci polomili su u nedelju stakla na ulaznim vratima Osnovne škole "Branko Radičević" u Obiliću, na Kosovu i Metohiji. Razbijena vrata prvi je uočio domar, rekao je za Kosovo onlajn direktor škole Aleksandar Popović. On je… »

Vesti dana »