Povezane vesti
Nadal ponovo oštro udario po Novaku: Moj pristup tenisu nije takav, on je opsednut!
Hot sport 19.04.2021
Španac ponovo provocira Novaka. Ljubiteljima tenisa u Srbiji je ovih dana sigurno u fokusu Serbia open, koji se vratio u našu zemlju nakon 9 godina. Ipak, sigurno je da ne možemo ostati ravnodušni na konstantno bockanje najboljeg svetskog tenisera… »
Zašto je ovo počeo da radi!? Rafael Nadal ponovo provocira Novaka Đokovića: "Ja nisam takav, imam zdravu ambiciju, on je…
Sportal blic 19.04.2021
Ako izuzmemo koji je van forme i u poslednje vreme gotovo da ne igra, i su najveći teniski rivali današnjice. Španac ima više osvojenih grend slemova, 20 u odnosu na 18, ali su na strani Srbina masters titule, međusobne pobede i sedmice na mestu broj… »
Đokovićeva 317. nedelja na prvom mestu, napredak Krajinovića
Sportski žurnal 19.04.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je 317. nedelju na prvom mestu ATP rang-liste i tako nastavio da uvećava sopstveni rekord po broju sedmica provedenih u vrhu svetskog tenisa. Đoković, i pored rane eliminacije sa mastersa u Monte Karlu… »
Nadal se izleteo, pa se pravdao: Novak je opsednut rekordima
Nova 19.04.2021
Rafael Nadal, trenutno treći teniser planete, objasnio je da Novak Đoković samo misli o pisanju istorije, te da njemu to nikada nije bio primarni fokus. Nadal, kao i Rodžer Federer, ima 20 grend slem trofeja, dok trenutno najbolji teniser sveta… »
ATP: Đoković započeo 317. nedelju na vrhu, pad Lajovića
Dnevnik 19.04.2021
LONDON: Najbolji tensier sveta Novak Đoković započeo je danas 317. nedelju na vrhu ATP liste sa 11.873 boda. Drugi na listi je Rus Danil Medvedev, treći Španac Rafael Nadal, a slede ih Dominik Tim iz Austrije i Grk Stefanos Cicipas. Šestu poziciju… »
Đoković započeo 317. nedelju na vrhu, pad Lajovića
Nova 19.04.2021
Najbolji teniser sveta Novak Ðoković započeo je 317. nedelju na vrhu ATP liste sa 11.873 boda. Drugi na listi je Rus Danil Medvedev, treći Španac Rafael Nadal, a slede ih Dominik Tim iz Austrije i Grk Stefanos Cicipas. Šestu poziciju drži Nemac… »
Novak ponovo pokazao zbog čega je legenda! Osvojio skoro sve u karijeri, ali i dalje želi samo jednu stvar: "Ne bih da budem…
Sportal blic 18.04.2021
Nakon rane eliminacije u Monte Karlu, prvi teniser sveta se vratio u Beograd gde će od ponedeljka učestvovati na "Serbia openu". U susret turniru iz serije 250 u srpskoj prestonici Novak je govorio i o najvećoj želji u karijeri, olimpijskom zlatu… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije
RTV pre 1 satjoš 46 povezanih
Jokić "zaboravio" da nije igrao za Srbiju: Pobedili smo ih na Mundobasketu... Ups, ja nisam bio tamo!
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
BLOG Održan protest ispred BIA u Novom Sadu: Kragujevački studenti i maturanti blokirali tranzitni put
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Narednih dana jutarnji mrazevi i dnevne temperature malo iznad nule
Radio 021 pre 5 satijoš 16 povezanih