Повезане вести

Надал поново оштро ударио по Новаку: Мој приступ тенису није такав, он је опседнут!

Надал поново оштро ударио по Новаку: Мој приступ тенису није такав, он је опседнут!

Хот спорт 19.04.2021
Шпанац поново провоцира Новака. Љубитељима тениса у Србији је ових дана сигурно у фокусу Сербиа опен, који се вратио у нашу земљу након 9 година. Ипак, сигурно је да не можемо остати равнодушни на константно боцкање најбољег… »
Зашто је ово почео да ради!? Рафаел Надал поново провоцира Новака Ђоковића: "Ја нисам такав, имам здраву амбицију, он је…

Зашто је ово почео да ради!? Рафаел Надал поново провоцира Новака Ђоковића: "Ја нисам такав, имам здраву амбицију, он је…

Спортал блиц 19.04.2021
Ако изузмемо који је ван форме и у последње време готово да не игра, и су највећи тениски ривали данашњице. Шпанац има више освојених гренд слемова, 20 у односу на 18, али су на страни Србина мастерс титуле, међусобне победе и… »
Ђоковићева 317. недеља на првом месту, напредак Крајиновића

Ђоковићева 317. недеља на првом месту, напредак Крајиновића

Спортски журнал 19.04.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић започео је 317. недељу на првом месту АТП ранг-листе и тако наставио да увећава сопствени рекорд по броју седмица проведених у врху светског тениса. Ђоковић, и поред ране елиминације са… »
Надал се излетео, па се правдао: Новак је опседнут рекордима

Надал се излетео, па се правдао: Новак је опседнут рекордима

Нова 19.04.2021
Рафаел Надал, тренутно трећи тенисер планете, објаснио је да Новак Ђоковић само мисли о писању историје, те да њему то никада није био примарни фокус. Надал, као и Роџер Федерер, има 20 гренд слем трофеја, док тренутно… »
АТП: Ђоковић започео 317. недељу на врху, пад Лајовића

АТП: Ђоковић започео 317. недељу на врху, пад Лајовића

Дневник 19.04.2021
ЛОНДОН: Најбољи тенсиер света Новак Ђоковић започео је данас 317. недељу на врху АТП листе са 11.873 бода. Други на листи је Рус Данил Медведев, трећи Шпанац Рафаел Надал, а следе их Доминик Тим из Аустрије и Грк Стефанос… »
Ђоковић започео 317. недељу на врху, пад Лајовића

Ђоковић започео 317. недељу на врху, пад Лајовића

Нова 19.04.2021
Најбољи тенисер света Новак Ðоковић започео је 317. недељу на врху АТП листе са 11.873 бода. Други на листи је Рус Данил Медведев, трећи Шпанац Рафаел Надал, а следе их Доминик Тим из Аустрије и Грк Стефанос Циципас. Шесту… »
Новак поново показао због чега је легенда! Освојио скоро све у каријери, али и даље жели само једну ствар: "Не бих да будем…

Новак поново показао због чега је легенда! Освојио скоро све у каријери, али и даље жели само једну ствар: "Не бих да будем…

Спортал блиц 18.04.2021
Након ране елиминације у Монте Карлу, први тенисер света се вратио у Београд где ће од понедељка учествовати на "Сербиа опену". У сусрет турниру из серије 250 у српској престоници Новак је говорио и о највећој жељи у каријери… »

Вести дана »