Povezane vesti

Bolja epidemiološko stanje u Ćupriji: Pada broj pregleda, pozitivnih i hospitalizovanih zbog kovida

Večernje novosti pre 25 dana
Trenutno je na kovid-odeljenjima 79 pacijenata, uključujući sedmoro novoprimljenih u protekla 24 sata. Jedna osoba je u tom periodu izgubila bitku sa kovidom, a četvoro se nalazi na respiratoru. Poređenja radi, donedavno je broj hospitalizovanih bio… »

Epidemiološka situacija u Čačku: Više otpusta nego prijema

Večernje novosti pre 25 dana
Bio je i jedan transport na kliniku u Beogradu. U respiratornom centru smešteno je 17 najtežih bolesnika, a dvoje sa izrazito teškom kliničkom slikom priključeno je na mehaničku ventilaciju. Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24… »

Još četvoro preminulih u kovid bolnicama u Nišu i Leskovcu

Južne vesti pre 25 dana
Od 35 preminulih od posledica kovida u poslednja 24 sata, četvoro njih bili su pacijenti niškog Kliničkog centra i leskovačke bolnice, zvanični su padaci. Od juče do danas testirane su 12.482 osobe, a od toga je 2.604 novopotvrđenih slučajeva… »

Korona: Umrla još dva pacijenta u leskovačkoj bolnici, više prijema od otpusta

Jugmedia pre 25 dana
Pacijenti stari 64 i 77 godina iz Leskovca preminuli su noćas u leskovačkoj covid bolnici, a u poslednja 24 sata primljeno je 11 novoobolelih od korona virusa i otpušteno 6, pa je sada ukupno hospitalizovano 165 pacijenata, dva više nego juče. Kako… »

Niš: Od prašume do zelene oaze

B92 pre 25 dana
Posle krčenja šipražja i čišćenja smetlišta na uglu ulica Blagoja Parovića i Bulevara Nemanjića, taj prostor biće uskoro uređena parkovska površina privlačna za predah i odmor. Bulevar Nemanjića sa izgradnjom kružnog toka dobija novi… »

Dobre vesti iz čačanske bolnice: Duplo veći broj otpusta od broja prijema na kovid odeljenjima

B92 pre 25 dana
Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovano 125 pacijenata, u respiratornom centru nalazi se 17 bolesnika, a dvoje sa njtežom kliničkom slikom priključeno je na respiratore. U protekla 24 sata od posledica infekcije korona… »

Novi Pazar: Preminula još četiri pacijenta

B92 pre 25 dana
Tri pacijenta iz Novog Pazara i jedan iz Tutina preminuli su juče od posledica korona virusa, a na lečenju je 131 pacijent. U novopazarskim kovid bolnicama juče je hospitalizovano osam osoba, dok su dva pacijenta otpuštena kući, prenosi… »

Novi Pazar: Od posljedica koronavirusa preminule četiri osobe

RTV Novi Pazar pre 25 dana
Prema posljednjim podacima, u protekla 24 časa ljekarima u Kovid ambulanti Doma zdravlja u Novom Pazaru javilo se 113 osoba, od tog broja njih 45 javilo se prvi put ljekarima, zbog simptoma sličnih koronavirusu. U bolnici je zadržano osam osoba, na… »

Preminula još četiri kovid pacijenta

Radio sto plus pre 25 dana
U poslednja 24 sata u novopazarskoj Opštoj bolnici preminula su četiri pacijenta, tri iz ovog grada i jedan iz Tutina, od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije. Hospitalizovano je osam osoba, tako da se… »

U čačanskoj bolnici smešteno 125 kovid pacijenata, preminulo jedno lice

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Čačak - U Čačku se beleži značajan pad obolelih od Kovida 19 po svim aspektima, prijemi pregledi, a raste broj otpuštenih pacijenata što je znatno doprinelo da se smanji broj hospitalizovanih, kazao je dr Dejan Dabić. U protekla 24 sata u… »

U Novom Pazaru od korone preminula još četiri pacijenta

Sandžak haber pre 25 dana
NOVI PAZAR – Tri pacijenta iz Novog Pazara i jedan iz Tutina preminula su proteklog dana usled posledica izazvanih infekcijom korona virusa, dok se na lečenju nalazi još 131 pacijent. U novopazarskim Covid bolnicama juče je hospitalizovano osam… »

U Novom Pazaru od korone preminula još četiri pacijenta

IndeksOnline pre 25 dana
NOVI PAZAR – Tri pacijenta iz Novog Pazara i jedan iz Tutina preminula su proteklog dana usled posledica izazvanih infekcijom korona virusa, dok se na lečenju nalazi još 131 pacijent. U novopazarskim Covid bolnicama juče je hospitalizovano osam… »

Vesti dana »