Povezane vesti

"Ne otvarajte tu Pandorinu kutiju" Incko komentarisao pojavu non-pejpera o prekrajanju granica na Balkanu

Blic pre 25 dana
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko komentarisao je pojavu "non - pejpera" o Balkanu i upozorio na opasnost od "razbijanja" BiH. - Niko ne bi trebalo da otvara tu Pandorinu kutiju. Ne dozvolite to – poručio je Incko u izjavi… »

Upozorenje zbog "non pejpera": "Ne otvarajte tu Pandorinu kutiju"

B92 pre 25 dana
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko komentarisao je pojavu "non pejpera" o Balkanu i upozorio na opasnost od "razbijanja" Bosne. "Niko ne bi trebalo da otvara tu Pandorinu kutiju. Ne dozvolite to", poručio je Incko u izjavi… »

Protest ispred slovenačke ambasade u Sarajevu, Janša se ograđujue od non-pejpera i novih granica na Balkanu

RTV pre 25 dana
SARAJEVO/LJUBLJANA/BEČ - Premijer Slovenije Janez Janša osudio je ekstremizam nakon što je radikalna islamska grupa u Bosni i Hercegovini protestovala ispred slovenačke ambasade u Sarajevu zbog navodnog non-pejpera koji je povezan sa Slovenijom i… »

Janša ni reč o non-pejperu, ali zato…

Vesti online pre 25 dana
Premijer Slovenije Janez Janša osudio je ekstremizam nakon što je radikalna islamska grupa u Bosni i Hercegovini protestovala ispred slovenačke ambasade u Sarajevu zbog navodnog non-pejpera koji je povezan sa Slovenijom i govori o novom prekrajanju… »

Vesti dana »