Povezane vesti

Uspešno okončani pregovori: Potpisan trgovinski sporazum između Srbije i v. Britanije

Večernje novosti pre 24 dana
Ovim sporazumom se zadržava nivo saradnje u svim oblastima, kao i stepen trgovinske liberalizacije koji je postojao do 31. decembra 2020. godine, saopštilo je danas Ministarstvo trgovine. Sporazumom, koji je potpisan 16. aprila u Palati Srbija… »

Potpisan Sporazum o partnerstvu, trgovini i saradnji Srbije i Velike Britanije

EurActiv pre 23 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Tatjana Matić i ambasadorka Velike Britanije Šan Meklaud potpisale su Sporazum o partnerstvu, trgovini i saradnji dve države. Kako je 19. aprila saopštilo Ministarstva trgovine, turizma i… »

Potpisan trgovinski sporazum Srbije i Britanije

B92 pre 23 dana
Beograd -- Ministarka Tatjana Matić i ambasadorka Velike Britanije u Beogradu Šan Maklaud potpisale su Sporazum o partnerstvu, trgovini i saradnji između Srbije i UK. Sporazumom se zadržava nivo saradnje u svim oblastima, kao i stepen trgovinske… »

Srbija i Velika Britanija potpisale trgovinski sporazum

Nova ekonomija pre 23 dana
Sporazumom koji je danas potpisan postavljen je novi pravni osnov za regulisanje bilateralne trgovine između Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva, saopštilo je Ministartsvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Taj odnos ranije je bio definisan Sporazumom o… »

Potpisan trgovinski sporazum između Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva

RTS pre 23 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić i ambasadorka Ujedinjenog Kraljevstva u Beogradu Šan Makleod, potpisale su 16. aprila Sporazum o partnerstvu, trgovini i saradnji između Republike Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva… »

Potpisan Sporazum o partnerstvu, trgovini i saradnji Srbije i Velike Britanije

Danas pre 24 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Tatjana Matić i ambasadorka Velike Britanije Šan Makleod potpisale su Sporazum o partnerstvu, trgovini i saradnji dve države, saopšteno je danas. Sporazumom je postavljen novi pravni osnov za… »

Vesti dana »