Povezane vesti

Crni ponedeljak: Dan počeo samoubistvom tinejdžerke i dramatičnim spasavanjem muškarca na Novom Beogradu!

Blic pre 23 dana
Težak početak nedelje. Tri samoubistva i jedan pokušaj oduzimanja života, zabeleženi su, nažalost, na početku nove radne nedelje. Devojčica od 15 obesila se u porodičnoj kući u naselju Vinjište u Kragujevcu. Hitna pomoć je primila poziv… »

Tragedija u Kragujevcu: Devojčica (15) pronađena obešena u kući, našli je brat i majka

iKragujevac pre 23 dana
Devojčica (15) izvršila je noćas samoubistvo vešanjem u porodičnoj kući u naselju Vinjište u Kragujevcu. Hitna pomoć primila je poziv nekoliko minuta pre ponoći, ekipa je brzo izašla na teren, reanimirali su devojčicu, ali je bilo prekasno i… »

Tragedija u Kragujevcu: Obesila se tinejdžerka

Sputnik pre 23 dana
Tinejdžerka (15) izvršila je noćas samoubistvo vešanjem u porodičnoj kući u kragujevačkom naselju Vinjište. Hitna pomoć je nekoliko minuta pre ponoći izašla na teren, reanimirali su devojčicu, ali je bilo prekasno i lekari su mogli samo da… »

Devojčica u Kragujevcu izvršila samoubstvo

Veliki park pre 23 dana
Devojčica (15) izvršila je noćas samoubistvo vešanjem u porodičnoj kući u naselju Vinjište u Kragujevcu. Hitna pomoć je primila poziv nekoliko minuta pre ponoći, ekipa je brzo izašla na teren, reanimirali su devojčicu, ali je bilo prekasno i… »

Tragedija u Kragujevcu: Tinejdžerka (15) izvršila samoubistvo vešanjem

Sandžak haber pre 23 dana
KRAGUJEVAC – Maloletna petnaestogodišnja devojčica izvršila je noćas samoubistvo vešanjem u porodičnoj kući u naselju Vinjište, potvrđeno je našem portalu u kragujevačkoj Hitnoj pomoći. Kako saznajemo, Hitna pomoć primila je poziv nekoliko… »

Vesti dana »