Povezane vesti

Tekstilci na dobošu: U Odžacima se prodaje imovina čak 12 proizvodnih objekata

Večernje novosti pre 25 dana
Industrija tekstila i sintetike (ITES) "Lola Ribar" je u stečaju od 2010, a ITES "Rilon-Lorison" od 2017. godine. U ponudi je 12 objekata zajedničkog proizvodnog kompleksa, kao i pokretna imovina, koju čine postrojenja, mašine i uređaji… »

Aranđelovac: „Bekament“ kupio „Šamot“ za 203 miliona dinara!

U centar pre 24 dana
Banja komerc Bekament za 203,4 miliona dinara kupio je fabriku „Šamot“ u stečaju, saopštila je danas Agencija za licencriranje stečajnih upravnika. Najznačajnija imovina Šamota koji je kupljen po početnoj ceni su objekti fabričkog kompleksa u… »

Kupljen aranđelovački Šamot

RTK pre 25 dana
Banja komerc Bekament za 203,4 miliona dinara kupio je fabriku “Šamot” u stečaju, saopštila je Agencija za licencriranje stečajnih upravnika. Najznačajnija imovina Šamota koji je kupljen po početnoj ceni su objekti fabričkog kompleksa u… »

Motel Vranje za 74 miliona kupio Komesarijat za izbeglice

Jugmedia pre 25 dana
Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije kupio je Motel Vranje za 74 miliona dinara (oko 630.000 evra) i postaće vlasnik nepokretne imovine stečajnog dužnika Preduzeća za ugostiteljstvo „Vranje“, objavila je Agencija za licenciranje… »

Motel Vranje prodat za 74 miliona dinara, kupac Komeserijat za izbeglice

OK radio pre 25 dana
Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije postaće za 74 miliona dinara vlasnik nepokretne imovine stečajnog dužnika firme za ugostiteljstvo "Vranje", objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Početna cena prodate… »

Komesarijat za izbeglice kupio Motel Vranje za 74 miliona

Vranje news pre 25 dana
Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije kupio je Motel Vranje za 74 miliona dinara (oko 630.000 evra) i postaće vlasnik nepokretne imovine stečajnog dužnika Preduzeća za ugostiteljstvo "Vranje", objavila je Agencija za licenciranje… »

Jagodina: Nova prodaja hotela - početna cena niža za 76 miliona dinara

Pressek pre 25 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je novu prodaju imovine jagodinskog preduzeća Palas. Na prodaju je ponuđena imovinska celina u koju je ušao hotel Jagodina, osam zemljišnjih parcela i oprema i inventar, piše eKapija. Početna… »

Javno nadmetanje: Prodaja Hotela Jagodina

B92 pre 25 dana
Jagodinski AD Palas u stečaju, čija je glavna imovina Hotel Jagodina, ponuđen je na prodaju po početnoj ceni od 150 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Ukupna površina višespratnog hotela je 10.600… »

Vesti dana »