Povezane vesti
"U ćošku sam video lik patrijarha Pavla": Zahar otkrio kako je nastala čuvena pesma "Vidovdan": "Kao da mi je viša sila…
Blic 19.04.2021
Milutin Popović Zahar 1989. godine stvorio je čuvenu pesmu "Vidovdan", a interesantna je priča kako je ova numera nastala. - Pozvao me je direktor PGP i rekao mi da ga je zamolio sekretar Patrijaršije da se, pre proslave 600 godina od Kosovskog boja… »
Otkrivena tajna pesme "Vidovdan": Napisana je za 5 minuta, a ova pevačica je odbila da je snimi - Gocu je proslavila!
Mondo 19.04.2021
Otkriveno i zašto nije želela da je snimi. Otkriveno i zašto nije želela da je snimi. Čuvena pesma "Vidovdan" vinula je u zvezde folkerku Gocu Lazarević, a njen autor Milutin Popović Zahar otkrio je sve o njenom nastanku. On je ispričao da je numera… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji umetnosti, za koji Mićin tvrdi da je zloupotrebljen
Nedeljnik pre 2 satajoš 39 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 11 minutajoš 25 povezanih
2.500 marinaca zauzima iransko ostrvo, ali to nije invazija. Kongresmen otkrio razlog zašto stiže desantni brod "USS Tripoli"? Juče viđen kod ove zemlje (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 26 povezanih
Iran upozorio građane koje će mete biti napadnute u narednim satima širom Bliskog istoka
Politika pre 11 minutajoš 48 povezanih
Požar u Paviljonu Srbije na Bijenalu u Veneciji, oglasilo se i Ministarstvo kulture
Euronews pre 36 minutajoš 22 povezane