Povezane vesti

Nagrada „Desanka Maksimović“ pesniku Saši Radojčiću

Nova pre 25 dana
Nagradu "Desanka Maksimović" za ukupan doprinos srpskoj poeziji, koju dodeljuje istoimena Zadužbina iz Beograda, za 2021. osvojio je pesnik, kritičar i prevodilac Saša Radojčić, saopštila je direkcija te nagrade. Stručni žiri u sastavu: Tanja… »

Doprinos srpskoj poeziji: Autentični pesnik Saša Radojčić dobitnik nagrade “Desanka Maksimović”

Večernje novosti pre 25 dana
Stručni žiri koji je radio u sastavu Tanja Kragujević, Vladimir Kopicl, Slobodan Zubanović, Sonja Veselinović i Svetlana Šeatović, predsednik, doneo je 15. aprila jednoglasnu odluku o pobedniku Radojčiću, što je objavljeno na onlajn sednici… »

Saša Radojčić dobitnik nagrade Desanka Maksimović

Beta pre 25 dana
Dobitnik nagrade "Desanka Maksimović" za 2021. godinu je pesnik Saša Radojčić, saopštio je danas žiri Zadužbine koja nosi ime po našoj najvećoj pesnikinji. Žiri u sastavu Tanja Kragujević, Vladimir Kopicl, Slobodan Zubanović, Sonja… »

Saša Radojčić dobitnik nagrade “Desanka Maksimović”

Dnevnik pre 25 dana
BEOGRAD: Nagradu “Desanka Maksimović” za ukupan doprinos srpskoj poeziji, koju dodeljuje istoimena Zadužbina iz Beograda, za 2021. osvojio je pesnik, kritičar i prevodilac Saša Radojčić, saopštila je direkcija te nagrade. Stručni žiri koji je… »

Saša Radojčić dobitnik nagrade Desanka Maksimović

Danas pre 25 dana
Dobitnik nagrade „Desanka Maksimović“ za 2021. godinu je pesnik Saša Radojčić, saopštio je danas žiri Zadužbine koja nosi ime po našoj najvećoj pesnikinji. Žiri u sastavu Tanja Kragujević, Vladimir Kopicl, Slobodan Zubanović, Sonja… »

Vesti dana »