Povezane vesti

Beba obolela od korone prebačena u Beograd: Potreban joj je poseban aparat - ima ga samo Tiršova

Večernje novosti 19.04.2021
Beba, koja je odmah po rođenju stavljena na respirator i za čiji život su se od samog rođenja borili lekari Odeljenja za neonatologiju u Kragujevcu, prebačena je u Tiršovu jer joj je potreban poseban aparat, koji ima samo ova ustanova. Dete je… »

Tuga: Preminula beba od 9 dana iz Kragujevca koja je bila zaražena korona virusom

Večernje novosti 19.04.2021
Ona je bila prebačena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, ali je uprkos svim naporima lekara preminula.… »

Oglasili se iz KC u Kragujevcu: Nakon smrti bebe javili se iz bolnice u kojoj je lečena

Večernje novosti 19.04.2021
Tokom lečenja od infekcije virusom korona, lekari su primenili sve terapijske procedure neophodne za lečenje kovida. Beba je prebačena u Tiršovu, gde su postojale bolje mogućnosti za njeno lečenje, ali na žalost novorođenče je preminulo. Lekari… »

Beba je imala samo devet dana: Sve o citokinskoj oluji koja je odnela najmlađu žrtvu korone u Srbiji

Večernje novosti 19.04.2021
Beba se zarazila još dok je bila kod majke u materici. U prvim satima po rođenju bila je dobro, ali je u trećem satu dobila temperaturu i ubrzo razvila i sve simptome zapaljenja. Novorođenče je bilo priključeno na respirator, ali je tokom lečenja… »

Preminula beba iz Kragujevca koja je imala koronu

Radio 021 19.04.2021
Novorođenče staro devet dana, zaraženo korona virusom, u veoma teškom stanju prebačeno je iz KC Kragujevac u Univerzitetsku dečju kliniku "Tiršova" u Beogradu, gde je preminulo, saopšteno je iz te beogradske zdravstvene ustanove. Kako se navodi… »

Preminula beba od 9 dana iz Kragujevca koja je bila zaražena korona virusom

Telegraf 19.04.2021
Beba je prethodno bila prebačena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj gde je i preminula. Beba iz Kragujevca, koja je bila zaražena korona virusom, imala citokinsku oluju i razvila simptome kao odrasli, nažalost, preminula je, saznaje… »

Smrt bebe iz Kragujevca mora da nam otvori oči o koroni

Nova 19.04.2021
Najmlađa žrtva koronavirusa u Srbiji - novorođenče iz Kragujevca staro tek nekoliko dana - preminula je danas u Tiršovoj. Vest o smrti ovog deteta, osim što predstavlja jedan od najtragičnijih događaja od početka epidemije u Srbiji, mora sa sobom… »

Kako je došlo do toga da beba od 11 dana umre od korone? Postoje dva razloga, a samo jedno je rešenje

Mondo 19.04.2021
Korona je danas odnela najmlađu žrtvu, devojčicu staru svega 11 dana. Korona je danas odnela najmlađu žrtvu, devojčicu staru svega 11 dana. Tužna vest pogodila je Srbiju, beba stara svega 11 dana iz Kragujevca preminula je od posledica infekcije… »

Preminula beba zaražena koronom koja je bila na respiratoru

N1 Info 19.04.2021
Beba iz Kragujevca, koja je zaražena koronom i poslednjih dana se nalazila u teškom stanju, na respiratoru, preminula je danas, potvrđeno je iz Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj. Novorođenče uzrasta devet dana prethodno je u veoma teškom… »

Preminula beba od devet dana iz Kragujevca koja je bila zaražena koronom

RTV 19.04.2021
BEOGRAD - Novorođenče staro devet dana, zaraženo korona virusom, u veoma teškom stanju prebačeno je iz KC Kragujevac u Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova u Beogradu, gde je, nažalost, preminulo, saopšteno je iz te beogradske zdravstvene… »

Preminula beba obolela od kovida-19

Novi magazin 19.04.2021
Beba iz Kragujevca, koja je inficirana koronavirusom i poslednjih dana se nalazila na respiratoru, preminula je danas, objavio je portal Nova.rs pozivajući se na svoje izvore. Portal piše da je beba u nedelju prebačena iz Kragujevca na Univerzitetsku… »

Ogromna tuga - beba umrla od korone! Lekari se borili da spasu život devojčice rođene pre samo 11 dana, ali uzalud

Mondo 19.04.2021
Od prvog dana lekari su se borili za bebin život. Od prvog dana lekari su se borili za bebin život. Beba stara jedanaest dana koja je zbog komplikacija kovida-19 priključena na respirator na odeljenju neonatologije Univerzitetskog kliničkog centra u… »

Preminula beba obolela od virusa korona

Danas 19.04.2021
Beba iz Kragujevca, koja je inficirana korona virusom i poslednjih dana se nalazila na respiratoru, preminula je danas, objavio je portal Nova.rs pozivajući se na svoje izvore. Kako portal Nova.rs piše, beba je u nedelju prebačena iz Kragujevca na… »

Preminula beba rođena sa koronavirusom

RTS 19.04.2021
Beba stara devet dana, zaražena koronavirusom, koja je u veoma teškom stanju prebačena iz Kliničkog centra Kragujevac u Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova u Beogradu, nažalost je preminula, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove. Kako se… »

Preminula beba iz Kragujevca zaražena korona virusom

Prva 19.04.2021
Preminula beba stara svega devet dana koja je bila zaražena korona virusom, potvrđeno je za B92.net. Beba je prethodno bila prebačena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, gde je i preminula. Beba stara samo devet dana, koja je zbog… »

Mediji: Preminula beba zaražena koronom koja je bila na respiratoru

Nedeljnik 19.04.2021
Nedeljnik Beba iz Kragujevca, koja je zaražena koronom i poslednjih dana se nalazila u teškom stanju, na respiratoru, preminula je danas, saznaje Nova.rs. Novorođenče iz Kragujevca, koje je na svet stiglo zaraženo koronavirusom i završilo na… »

Potreban joj je poseban aparat: Beba sa teškim oblikom korone iz Kragujevca prebačena za Beograd

Blic 19.04.2021
Beba stara samo 10 dana, koja je zbog citokinske oluje i korone razvila simptome kao odrasla osoba, prebačena je iz Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu, u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu, rečeno je u UKC… »

Potreban joj je poseban aparat: Beba sa teškim oblikom korone iz Kragujevca prebačena za Beograd

Blic 19.04.2021
Beba stara samo 10 dana, koja je zbog citokinske oluje i korone razvila simptome kao odrasla osoba, prebačena je iz Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu, u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu, rečeno je u UKC… »

Preminula beba iz Kragujevca zaražena koronom

Blic 19.04.2021
Beba iz Kragujevca, koja je bila zaražena korona virusom, imala citokisnku oluju i razvila simptome kao odrasli, nažalost, preminula je. Ona je bila prebačena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, ali je uprkos svim naporima lekara… »

Preminula beba iz Kragujevca zaražena koronom

Sputnik 19.04.2021
Beba iz Kragujevca, koja je bila zaražena korona virusom, imala citokisnku oluju i razvila simptome kao odrasli, nažalost, preminula je. Ona je bila prebačena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, ali je uprkos svim naporima lekara… »

Preminula beba rođena sa korona virusom

Dnevnik 19.04.2021
BEOGRAD: Novorođenče staro devet dana, zaraženo korona virusom, u veoma teškom stanju prebačeno je iz KC Kragujevac u Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova u Beogradu, gde je, nažalost, preminulo, saopšteno je iz te beogradske zdravstvene… »

Preminula beba iz Kragujevca zaražena koronom

Vesti online 19.04.2021
Beba iz Kragujevca, koja je bila zaražena koronavirusom, imala citokinsku oluju i razvila simptome kao odrasli, nažalost, preminula je. Ona je bila prebačena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, ali je uprkos svim naporima lekara… »

TUGA preminula beba iz Kragujevca obolela od korone!

U centar 19.04.2021
Beba iz Kragujevca koja je bila zaražena koronavirusom je preminula, saznaje Telegraf.rs. Ona je bila prebačena u Kliniku u Tiršovoj, ali je uprkos svim naporima lekara preminula. Novorođenče uzrasta devet dana, u veoma teškom stanju, zbog… »

Potvrđeno za B92.net: Preminula beba iz Kragujevca zaražena koronavirusom

B92 19.04.2021
Beograd -- Preminula beba stara svega devet dana koja je bila zaražena koronavirusom, potvrđeno je za B92.net. Beba je prethodno bila prebačena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, gde je i preminula. Beba stara samo 10 dana, koja je… »

Preminula beba iz Kragujevca koja je bila na respiratoru

Nova 19.04.2021
Beba iz Kragujevca, koja je zaražena koronom i poslednjih dana se nalazila u teškom stanju, na respiratoru, preminula je danas, saznaje Nova.rs. Podsećamo, novorođenče iz Kragujevca, koje je na svet stiglo zaraženo koronavirusom i završilo na… »

Tiršova o smrti bebe: Nije reagovala na terapiju

Nova 19.04.2021
Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj u Beogradu izdala je saopštenje povodom smrti novorođenčeta iz Kragujevca koje je bilo zaraženo koronavirusom. Saopštenje preneosimo u celosti: „Novorođenče uzrasta devet dana, u veoma teškom stanju… »

Vesti dana »