Povezane vesti
Pare mi nisu važne! Sandra Afrika posle raskida s fudbalerom - "Moj dečko mora da ima dobru dušu, ostalo je nebitno!"
Mondo 19.04.2021
Pevačica Sandra Afrika već duži vremenski period nema emotivnog partnera, a sada je otkrila što još uvek nije našla onog pravog. Pevačica Sandra Afrika već duži vremenski period nema emotivnog partnera, a sada je otkrila što još uvek nije našla onog… »
Ovo VOLI kod MUŠAKARACA! Sandra Afrika OTVORILA dušu!
Svet & Skandal 19.04.2021
Pevačica Sandra Afrika otkrila je kakav tip muškaraca voli, a atraktivna pevačica već neko vreme je bez dečka. Sandra je obajsnila i da nije lako biti njen emotivni partenr, kao i šta očekuje od muškarca pored sebe. – Kod mene nema pravila, nemam tip… »
Vesti dana »

Vremenski šok do utorka: Stiže razvedravanje, ali i jutarnji minus!
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 23 povezane

Legendarni košarkaš uz tri prsta bodrio crvenu zvezdu: Veliki Darko Miličić gledao pad Reala!
Hot sport pre 28 minutajoš 25 povezanih

Najnovije informacije o povređenima kod Sremske Mitrovice: Oglasili se iz bolnice, osam putnika autobusa i dalje na Intenzivnoj nezi
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Proglašen dan žalosti u sremskoj Mitrovici: Oglasio se gradonačelnik: "Porodicama nastradalih u teškoj nesreći biće isplaćena pomoć"
Blic pre 3 minutajoš 32 povezane

(Video) Jokić celu takmicu presedeo na klupi, Denver izgubio Evo zbog čega kralj košarke nije igrao ni sekundu
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih