Povezane vesti

I toga ima: Ukrao ikonu iz crkve

OK radio pre 26 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, intenzivnim radom, istog dana rasvetlili su krađu ikone u Crkvi Svetog Đorđa u ovom mestu i pronašli četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Surdulice, osumnjičenog da je počinio ovo krivično… »

Ušetao u crkvu u Surdulici i ukrao ikonu Svete Petke: Policija pronašla i njega, i ikonu

Telegraf pre 26 dana
Protiv uhapšenog će biti podneta krivična prijava. Policija je u Surdulici, intenzivnim radom, istog dana rasvetlila krađu ikone u Crkvi Svetog Đorđa u ovom mestu i pronašla muškarca (41) iz Surdulice, osumnjičenog da je počinio ovo krivično… »

Žene se svađale sa dedom u parku oko psa, pa ga pretukle

Jugmedia pre 25 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzom akcijom, uhapsili su M. Đ. (1981) iz Niša, osumnjičenu da je sinoć, u jednom parku u gradu, udarila u glavu sedamdesetogodišnjeg sugrađanina i nanela mu teške telesne povrede. Sumnja se da… »

Maloletnici opljačkali dve kuće i poštu

Jugmedia pre 25 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, rasvetlili su tri teške krađe i tešku krađu u pokušaju i podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca… »

Nanela teške telesne povrede starijem muškarcu zvog svadje oko pasa

Jug press pre 25 dana
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzom akcijom, uhapsili su M. Đ. (1981) iz tog grada, osumnjičenu da je sinoć, u jednom parku u gradu, udarila u glavu sedamdesetogodišnjeg sugrađanina i nanela mu teške telesne povrede… »

Sedamnaestogodišnjaku za tri teške kradje krivična prijava

Jug press pre 25 dana
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u tom gradu , rasvetlili su tri teške krađe i tešku krađu u pokušaju i podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca… »

Pretukle starca nakon kraće rasprave oko pasa

Niške vesti pre 26 dana
Sumnja se da su ona i četrdesetjednogodišnja žena iz Niša, nakon kraće rasprave oko pasa, više puta rukama i nogama udarile sedamdesetogodišnjaka. M. Đ. se sumnjiči i da ga je potom povocem za psa udarila u glavu i teško mu povredila oko… »

Rasvetljene krađe. Osumnjičeni maloletnici

Niške vesti pre 25 dana
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, policija će podneti i krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnja da je zajedno sa sedamnaestogodišnjakom izvršio krivično delo teška krađa i… »

Ukrao ikonu iz crkve

Jug press pre 26 dana
SURDULICA-VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, intenzivnim radom, istog dana rasvetlili su krađu ikone u Crkvi Svetog Đorđa u ovom mestu i pronašli četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Surdulice, osumnjičenog da je… »

Rasvetljena krađa ikone iz Crkve Svetog Đorđa

Vranje news pre 26 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, intenzivnim radom, rasvetlili su istog dana kada se dogodila krađu ikone u Crkvi Svetog Đorđa u Surdulici i priveli muškarca (41) iz Surdulice, osumnjičenog da je počinio ovo krivično delo… »

Ušao u crkvu i ukrao ikonu Svete Petke

Jugmedia pre 26 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, intenzivnim radom, istog dana rasvetlili su krađu ikone u Crkvi Svetog Đorđa u ovom mestu i pronašli četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Surdulice, osumnjičenog da je počinio ovo krivično… »

Vesti dana »