Повезане вести
ЈС: Ово је човек који је данас говорио о "подвођењима" у Јагодини - има слике са Тепић и члан је Ђиласове странке (Фото)
Вечерње новости 19.04.2021
Иза сведочења крије се Бранислав Радосављевић, а на приложеним фотогарафијама може се видети да живи у Београду, као и то да је члан Ђиласове странке, али и близак сарадник Маринике Тепић, наводе из ЈС. Фото: Принтскрин По сату… »
Палма реаговао на оптужбе о подвођењу девојчица: Ићи ћу сам да кажем да сам од Ђиласове гласноговорнице чуо најгнусније лажи…
Вечерње новости 19.04.2021
Изјаву Драгана Марковића преносимо у целости: - Оно што је данас изговорила госпођа, која је гласноговорница Драгана Ђиласа су најгнусније лажи које сам икада чуо. То да та госпођа лаже, као што сам недавно рекао није ништа ново… »
Тепић оптужила Палму за подвођење девојчица, он јој одговара да ће "због лажи морати у затвор"
Глас Америке 19.04.2021
БЕОГРАД — Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је су у Јагодини у хотелу "Алфа" и клубу "Тигар" организоване журке на које су довођене девојчице од 15, 16, 17 година, а на којима су били и представници… »
Тепић: У Јагодини подводе девојчице; Палма: Тепић ће морати у затвор због лажи
Радио 021 19.04.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је данас да "подвођење жена, девојака и девојчица не иду само уз мафију, оне су готово свакодневица и у нашој Србији". "Подвођење жена је готово свакодневица у… »
Палма поводом оптужби Маринике Тепић: Не мора тужилаштво да зове, сам ћу се сутра јавити
Данас 19.04.2021
Лидер Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић – Палма изјавио је данас да су оптужбе које је на његов рачун изнела потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић „најгнусније лажи… »
Тепић на конференцији за новинаре емитовала видео сведочење мушкарца који је радио за Палму
Бета видео 19.04.2021
БЕОГРАД - Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић је на конференцији за новинаре емитовала видео сведочење мушкарца чији је идентитет био заштићен, који је потврдио да је радио за Драгана Марковића Палму, и… »
Драган Марковић Палма: Сутра идем у тужилаштво, а Тепић ће морати у затвор
Н1 Инфо 19.04.2021
Први човек Јагодине, Драган Марковић Палма, огласио се након конференције потпредседнице Странке слободе и правде, Маринике Тепић, наводећи да је Тепић изнела лажи, те да ће због тога морати да иде, како каже, у затвор. Марковић… »
реаговао ПАЛМА: „Све су лажи! Мариника мора у затвор“!
У центар 19.04.2021
– Оно што је данас изговорила госпођа, која је гласноговорница Драгана Ђиласа су најгнусније лажи које сам икада чуо. То да та госпођа лаже, као што сам недавно рекао није ништа ново, то је већ постала свакодневница. Једино што… »
Палма: Сутра идем у тужилаштво, а Тепић ће у затвор
Нова 19.04.2021
Први човек Јагодине, Драган Марковић Палма, огласио се након конференције потпредседнице Странке слободе и правде, Маринике Тепић, наводећи да је Тепић изнела лажи, те да ће због тога морати да иде, како каже, у затвор. Марковић… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Чекајући резултате анализе: Др Вукомановић: На институту за мајку и дете обезбеђено довољно воде
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Промена кључних позиција у влади: Зеленски предложио Шмигаља за новог министра одбране Украјине
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана