Povezane vesti

Policija uhapsila pet huligsna: Hapšenje posle divljanja na Cetinju i napada na zgradu Bogoslovije Sveti Petar Cetinjski

Večernje novosti pre 25 dana
Kako se sumnja Cetinjani D.R. (20), P.V. (20), M.Č. (20), A.L. (22) i F.B. (20) su u noći između 14. i 15. aprila ispred internata Bogoslovije "Sveti Petar Cetinjski" vređali učenike i sveštenstvo koji borave i rade u ovoj ustanovi, na verskoj i… »

Perović: Tražiću puštanje iz pritvora petorice optuženih

RTV pre 24 dana
PODGORICA - Rektor Bogoslovije na Cetinju, otac Gojko Perović izjavio je da će tražiti puštanje uhapšenih iz pritvora i tolerantno postupanje prema petorici optuženih u daljem toku istrage u vezi sa incidentima kod onternata Bogoslovije, ali i da… »

Privedeni osumnjičeni za napad na Cetinjsku bogosloviju

Glas Amerike pre 25 dana
PODGORICA — Crnogorska policija saopštila je u ponedjeljak da je na Cetinju lišila slobode pet osoba pod sumnjom da su prošle nedjelje pokušali da uđu u zgradu Cetinjske bogoslovije, upućujući uvrede i pozive na fizički obračun učenicima… »

Hapšenja zbog incidenta ispred internata Bogoslovije na Cetinju

Slobodna Evropa pre 25 dana
Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su uhapsili pet osoba zbog sumnje da su akteri incidenta ispred internata Bogoslovije Srpske pravoslavne crkve (SPC) u tom gradu, saopštila je Uprava policije Crne Gore. Policija sumnja da su uhapšeni u noći… »

Crnogorska policija uhapsila osumnjičene za napad na Bogosloviju

N1 Info pre 25 dana
Policija u Cetinju uhapsila je pet osoba zbog sumnje da su u noći između 14. i 15. aprila ispred internata Bogoslovije vređali učenike i sveštenstvo na verskoj i nacionalnoj osnovi, pozivali ih na fizički obračun i pokušali da uđu u objekat… »

Vesti dana »