Povezane vesti
Pet osoba povređeno u džamiji u centru Tirane
Politika 19.04.2021
TIRANA - Pet osoba povređeno je danas u džamiji u centru Tirane, a napadač, koji ih je napao oštrim hladnim oružjem, uhapšen je, saopštila je policija. Kako se navodi, napad se dogodio oko 14:30 po lokalnom vremenu, u Ulici Kavaja. Napadač je… »
U Tirani pet povređenih u džamiji, građani uhvatili napadača
Dnevnik 19.04.2021
TIRANA: U današnjem napadu nožem na vernike u džamiji u centru Tirane, povređeno je petoro ljudi, a građani su onemogućili napadača, 34-godišnjeg Rudolfa Nikolija, da pobegne sa mesta zločina pre dolaska policije. U saopštenju policije se kaže… »
Napad tokom molitve u Tirani: Pet osoba izbodeno u džamiji
Nova 19.04.2021
Muškarac je nožem napao i izbo pet osoba u džamiji u glavnom gradu Albanije, saopštila je policija, a prenosi AP. Ranjeni nisu životno ugroženi. Policija navodi da je napadač Rudolf Nikolji (34) ušao u džamiju u centru Tirane oko 14.30 i ranio… »
Napad tokom molitve u Tirani: Pet osoba izbodeno u džamiji
N1 Info 19.04.2021
Muškarac nožem napao i izbo pet osoba u džamiji u glavnom gradu Albanije, saopštila je policija, a prenosi AP. Ranjeni nisu životno ugroženi. Policija navodi da je napadač Rudolf Nikolji (34) ušao u džamiju u centru Tirane oko 14.30 i ranio pet… »
Albanac nožem ranio petoro osoba u džamiji u Tirani
Slobodna Evropa 19.04.2021
Jedan Albanac je 19. aprila nožem napao i ranio pet ljudi u džamiji u Tirani, glavnom gradu Albanije. Policija je saopštila da je 34-godišnji Rudolf Nikoli ušao u džamiju Dine Hodža u centru Tirane oko 14.30 sati po lokalnom vremenu i nožem ranio… »
Vesti dana »
Određen pritvor osumnjičenom da je pretio učesnicima protesta u Novom Sadu
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 11 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 47 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana