Povezane vesti
Đokovića pitali o vakcinaciji tenisera, Nole imao spreman odgovor: Načuo sam neke priče, mnogo toga nije logično
Mondo 19.04.2021
Najbolji teniser sveta je govorio o jednoj od sve aktuelnijih tema u tenisu. Najbolji teniser sveta je govorio o jednoj od sve aktuelnijih tema u tenisu. Novak Đoković je stigao u Beograd prošle sedmice, a ove će se boriti za drugi trofej u 2021. godini… »
Novak zapušio usta nadalu: ‘Nisam ja kriv što njega neke stvari bole!’
Hot sport 19.04.2021
Zanimljiv odgovor Novaka na ‘peckanje’ od strane Rafaela Nadala. Rafael Nadal je ranije u toku dana izjavio kako je Novak opsednut rekordima. Srpski teniser nije dugo čekao da mu odgovori. ‘To šta on želi i razmišlja, kako on sve vidi, to je njegova… »
Novak odgovorio Nadalu: Šta on želi je njegova stvar, moj cilj su rekordi
Mozzart sport 19.04.2021
Španac je nedavno prokomentarisao da je srpski teniser opsednut rekordima, stigao je i odgovor iz Beograda. Stigao je Novak Đoković u Beograd, gde će se takmičiti na Serbia openu, jasno prvi je favorit da osvoji takmičenje. Preskočiće prvo kolo, dok će u… »
"Možda neko ima problem da kaže šta misli, ja ne!" Novak Đoković u Beogradu odgovorio Rafaelu Nadalu na prozivke da je…
Sportal blic 19.04.2021
Prvi reket sveta stigao je u Beograd, gde vrši poslednje pripreme pred nastup na "Serbia openu". Kao prvi nosilac, Novak je na startu slobodan, a jedna od tema njegovog obraćanja medijima bila je izjava španskog tensera . Početkom marta je Đoković postao… »
Novak odgovorio na Rafino „peckanje“, pa pričao o vakcini
Nova 19.04.2021
Đoković odgovorio je Nadalu koji je rekao je Srbin "opterećen rekordima", a onda je govorio o vakcinaciji na ATP. Najpre je prokomentarisao izjavu velikog rivala, koji je istakao da za razliku od Novaka on ne misli toliko o rekordima. „To što on želi i… »
Vesti dana »
Oportunitet za policajku osumnjičenu za zlostavljanje studentkinje zatražila odbrana, glavni tužilac prihvatio
N1 Info pre 16 minutajoš 44 povezane
BLOG UŽIVO "Ovo je osveta političara onima koji neće ćutati kad korupcija ubija": Profesesori podsetili da je danas 400 dana otkako studenti traže izbore
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Otkriveno kako je Iran oboro američki helikopter Apač: Ovo je bilo ključno u vazdušnom obračunu
Telegraf pre 51 minutajoš 25 povezanih
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 4 satijoš 41 povezana