Povezane vesti
Đokovića pitali o vakcinaciji tenisera, Nole imao spreman odgovor: Načuo sam neke priče, mnogo toga nije logično
Mondo 19.04.2021
Najbolji teniser sveta je govorio o jednoj od sve aktuelnijih tema u tenisu. Najbolji teniser sveta je govorio o jednoj od sve aktuelnijih tema u tenisu. Novak Đoković je stigao u Beograd prošle sedmice, a ove će se boriti za drugi trofej u 2021. godini… »
Novak zapušio usta nadalu: ‘Nisam ja kriv što njega neke stvari bole!’
Hot sport 19.04.2021
Zanimljiv odgovor Novaka na ‘peckanje’ od strane Rafaela Nadala. Rafael Nadal je ranije u toku dana izjavio kako je Novak opsednut rekordima. Srpski teniser nije dugo čekao da mu odgovori. ‘To šta on želi i razmišlja, kako on sve vidi, to je njegova… »
Novak odgovorio Nadalu: Šta on želi je njegova stvar, moj cilj su rekordi
Mozzart sport 19.04.2021
Španac je nedavno prokomentarisao da je srpski teniser opsednut rekordima, stigao je i odgovor iz Beograda. Stigao je Novak Đoković u Beograd, gde će se takmičiti na Serbia openu, jasno prvi je favorit da osvoji takmičenje. Preskočiće prvo kolo, dok će u… »
"Možda neko ima problem da kaže šta misli, ja ne!" Novak Đoković u Beogradu odgovorio Rafaelu Nadalu na prozivke da je…
Sportal blic 19.04.2021
Prvi reket sveta stigao je u Beograd, gde vrši poslednje pripreme pred nastup na "Serbia openu". Kao prvi nosilac, Novak je na startu slobodan, a jedna od tema njegovog obraćanja medijima bila je izjava španskog tensera . Početkom marta je Đoković postao… »
Novak odgovorio na Rafino „peckanje“, pa pričao o vakcini
Nova 19.04.2021
Đoković odgovorio je Nadalu koji je rekao je Srbin "opterećen rekordima", a onda je govorio o vakcinaciji na ATP. Najpre je prokomentarisao izjavu velikog rivala, koji je istakao da za razliku od Novaka on ne misli toliko o rekordima. „To što on želi i… »
Vesti dana »
'Raspiši pobedu': Širom Srbije akcija studenata u blokadi
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 65 povezanih
IZBORI NA KIM Kurti proglasio pobedu, Srpska lista tvrdi da je osvojila svih 10 mandata
Euronews pre 24 satajoš 62 povezane
Studenti pozvali građane da potpišu zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
RTS pre 2 satajoš 56 povezanih