Повезане вести

Клоп се противи Суперлиги Европе: Мој циљ је Лига шампиона

Клоп се противи Суперлиги Европе: Мој циљ је Лига шампиона

Нова 19.04.2021
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп успротивио се Суперлиги Европе, иако су "редси" један од клубова оснивача овог такмичења. Немац каже да се његово мишљење о Суперлиги није променило у односу на пре две године. „Исто ми је… »
Клоп оштар: ‘Имам 53 године и Лига Шампиона је увек била ту!’

Клоп оштар: ‘Имам 53 године и Лига Шампиона је увек била ту!’

Хот спорт 19.04.2021
Изгледа да је и Клоп против Суперлиге. Данас су у току дана многи негодовали формирање Суперлиге, а да је против новог такмичења потврдио је и Клоп. ‘Моја осец́ања се нису променила. Моје мишљење се није променило. Први пут… »
Клоп жестоко причао о Суперлиги пред меч са Лидсом: Хоће ли Немац после ових речи добити отказ?

Клоп жестоко причао о Суперлиги пред меч са Лидсом: Хоће ли Немац после ових речи добити отказ?

Вести онлине 19.04.2021
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп можда је себи потписао и отказ на крају сезоне, након изјава које је дао пред гостовање Редса против Лидса! Упитан од стране новинара “Скај Спорта” колико се његово мишљење о Суперлиги Европе… »
Лидс против Суперлиге, фудбалери изашли са снажном поруком

Лидс против Суперлиге, фудбалери изашли са снажном поруком

Спортске.нет 19.04.2021
Фудбалера Лидса истрачили су вечерас на загревање уочи првенствене утакмице против Ливерпула у мајицама на којима је стајала порука против Европске Суперлиге. Првотимца повратника у Премијер лигу су обукли беле малица на којима… »
Клоп ударио по моћницима, запаљива изјава о Суперлиги

Клоп ударио по моћницима, запаљива изјава о Суперлиги

Спортске.нет 19.04.2021
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп остао је доследан ставу од пре две године по питању формирања Европске Суперлиге рекавши да је и даље против тога упркос томе што је његов клуб међу 12 учесника. Када је у недељу увече… »

Вести дана »