Povezane vesti
Vučić: Ništa se iz nonpejpera neće dogoditi
Politika 19.04.2021
„Mirno spavajte, Senade. Nije moja namera da se nekome dodvoravam, nemam potrebu, meni bi skočila popularnost kada bih vama odbrusio ili rekao nešto loše o Bošnjacima, ali ne pada mi napamet. Nemate razloga za strah, rekao je predsednik Srbije u intervju… »
Vučić: Nisam učestvovao u kreiranju Janšinog predloga, nisam ga ni video
N1 Info 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog premijera Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine, nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru Senadu Hadžifejzoviću… »
Vučić: Nisam video Janšin dokument
Slobodna Evropa 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog predsednika Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru Senadu… »
Vučić: Nisam video Janšin dokument
Beta 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog predsednika Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru Senadu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i olujnim vetrom uveče
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 23 povezane
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Alarm u Kragujevcu, povećan broj pregleda u dečijoj ambulanti: Hitna pomoć za 24 sata primila skoro 200 poziva i obavila 49 terenskih intervencija
IndeksOnline pre 44 minutajoš 14 povezanih
BBC: Uhapšen princ Endru zbog sumnje na zloupotrebu položaja
Nedeljnik pre 24 minutajoš 11 povezanih