Povezane vesti
Vučić: Ništa se iz nonpejpera neće dogoditi
Politika 19.04.2021
„Mirno spavajte, Senade. Nije moja namera da se nekome dodvoravam, nemam potrebu, meni bi skočila popularnost kada bih vama odbrusio ili rekao nešto loše o Bošnjacima, ali ne pada mi napamet. Nemate razloga za strah, rekao je predsednik Srbije u intervju… »
Vučić: Nisam učestvovao u kreiranju Janšinog predloga, nisam ga ni video
N1 Info 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog premijera Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine, nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru Senadu Hadžifejzoviću… »
Vučić: Nisam video Janšin dokument
Slobodna Evropa 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog predsednika Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru Senadu… »
Vučić: Nisam video Janšin dokument
Beta 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog predsednika Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru Senadu… »
Vesti dana »
Sneg i susnežica zahvatili Srbiju: Zlatibor i Šumadija pod belim pokrivačem (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 26 minutajoš 16 povezanih
Nis zatražio novu OFAC licencu: Evo šta bi odobrenje značilo za kompaniju
Mondo pre 10 minutajoš 12 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski s Erdoganom o nastavku pregovora s Rusijom; SAD i Rusija tajno rade na novom planu za okončanje rata?
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Za istoriju, bivši selektor Srbije odveo zemlju od 156.000 ljudi na Mundijal!
Sportske.net pre 15 minutajoš 17 povezanih
Luka Dončić ušao u MVP trku! Brutalna partija Slovenca i jasna poruka za Jokića i ekipu!
Kurir pre 46 minutajoš 14 povezanih