Povezane vesti
Vučić: Ništa se iz nonpejpera neće dogoditi
Politika 19.04.2021
„Mirno spavajte, Senade. Nije moja namera da se nekome dodvoravam, nemam potrebu, meni bi skočila popularnost kada bih vama odbrusio ili rekao nešto loše o Bošnjacima, ali ne pada mi napamet. Nemate razloga za strah, rekao je predsednik Srbije u… »
Vučić: Nisam učestvovao u kreiranju Janšinog predloga, nisam ga ni video
N1 Info 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog premijera Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine, nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru Senadu… »
Vučić: Nisam video Janšin dokument
Slobodna Evropa 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog predsednika Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru… »
Vučić: Nisam video Janšin dokument
Beta 19.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne samo da nije učestvovao u kreiranju navodnog predloga slovenačkog predsednika Janeza Janše o podeli Bosne i Hercegovine nego ga nije ni video. On je u intervjuu za Face TV novinaru Senadu… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Karlovačka gimnazija na kratko bila blokirana, direktor ušao u školu kroz prozor
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
Putinovo godišnje obraćanje naciji: Situacija u Ukrajini se dramatično menja
Euronews pre 7 minutajoš 10 povezanih
Dve loše i jedna dobra vest za Željka Obradovića: Trener Partizana potvrdio koje igrača ima na raspolaganju pred meč protiv Efesa!
Hot sport pre 55 minutajoš 9 povezanih