Povezane vesti

Ne bojte se jake Srbije

Vesti online pre 17 dana
Predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za sarajevsku Fejs TV poručio je da je apsolutni cilj Srbije mir u regionu. Vučić je u Predsedništvu Srbije u Novom dvoru novinaru Senadu Hadžifejzoviću odgovorio na provokativna pitanja, pa je tako istakao… »

"Neće nas primiti u EU"

B92 pre 17 dana
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je sinoć da želi da svi na Zapadnom Balkanu govore jednim glasom i da zajedno uđu u EU. Ali, kako je rekao, on smatra da to u ovom trenutku nije realno. "Neće nas primiti u EU, jer oni nemaju… »

Veliki intervju: Predsednik Vučić uživo sa Senadom Hadžifejzovićem za "Face TV" (video)

Večernje novosti pre 17 dana
Ceo intervju pogledajte na priloženom video-snimku: Na samom početku intervjua Hadžifejzoviću je upitao Vučića šta to treba da dobije Srbija, na šta je predsednik rekao: Foto: Printscreen - Srbija treba da dobije pravično rešenje za mnoga… »

Cilj Srbije je mir u regionu: Predsednik istakao - "Ceo region treba da sarađuje, o svim problemima treba da govorimo…

Večernje novosti pre 17 dana
Vučić govori o svim aktuelnim temama u Srbiji i regionu. Predsednik Vučić je još jednom istakao kako je najvažniji cilj Srbije mir u regionu. - Nemate razloga za strah bilo kakav, jer je apsolutni cilj Srbije mir u regionu. O svim problemima treba… »

Predsednik Vučić: Srbija je najstabilnija u regionu, a to želim i BiH!

Večernje novosti pre 17 dana
Predsednik je, govoreći "non-pejperu", rekao da Srbiji nije potrebna teritorija BiH, te dodao: - Srbija je najstabilnija u regionu u svakom smislu, a to želim i Bosni i Hercegovini.… »

Vučić: Za mene je Srbija velika kada je ekonomski uspešna!

Večernje novosti pre 17 dana
Na optužbe da se pravi "velika Srbija", predsednik je rekao da su to netačne informacije, te da je za njega Srbija velika kada je ekonomski stabilna i napredna. - Velika Srbija se ne pravi! Za mene je Srbija velika kada je uspešna, kada je ekonomski… »

“Neće nas primiti u EU”

Vesti online pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je sinoć da želi da svi na Zapadnom Balkanu govore jednim glasom i da zajedno uđu u EU. Ali, kako je rekao, on smatra da to u ovom trenutku nije realno. – Neće nas primiti u EU, jer oni nemaju kapacitete… »

Vučić: Nisam video Janšin dokument

Danas pre 18 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući navodini „non pjeper“ o podeli Bosni i Hercegovini i vojno jačanje Srbije, da neće biti rata i da je njegova reč za to najveća garancija, da Srbiji ne treba rat sa BiH već… »

Vesti dana »