Povezane vesti

Zarazila se i beba: Stevan Piale o borbi sa opakim virusom - Dosta je napeto, ćerka ima osam meseci!

Večernje novosti pre 26 dana
Zvezda serije "Igra sudbine" krajem jeseni preležao je koronu. Glumac koga je publika zavovela kao Luku Kanačkog, najverovatnije se zarazio na setu serije. Na svu sreću imao je blage simptome, a koronu je dobila i njegova osmomesečna kćerkica Rosa. -… »

Stevan Piale: Korona nije zaobišla ni moju osmomesečnu ćerku

Nova pre 26 dana
Popularni glumac Stevan Piale je protekle jeseni preležao koronavirus. Na sreću, simptomi koje je imao bili su blagi. Ipak, kako je otkrio u intervjuu za "Gloriju", i njegova osmomesečna ćerka Rosa je bila pozitivna, zbog čega je bio veoma zabrinut… »

Korona nije zaobišla ni našu bebu: Zvezda serije "Igra sudbine" o ćerkici Rosi koja je imala kovid - "Bilo je napeto"

Mondo pre 26 dana
Stevan Piale o borbi s koronavirusom. Stevan Piale o borbi s koronavirusom Mladi glumac Stevan Piale, zvezda serije "Igra sudbine", otkrio je da je krajem prošle godine bio zaražen koronavirusom. Poteškoće koje je imao tokom borbe sa virusom bile su… »

"Virus nije zaobišao ni bebu": Stevan Piale o borbi svoje porodice sa koronom, evo šta su mu doktori savetovali za…

Blic pre 26 dana
Korona virus nije zaobišao ni popularnog glumca Stevana Pialea. Poteškoće koje je imao tokom borbe sa pošasti bile su blage, ipak, zbog jedne stvari Stevan je bio izuzetno zabrinut. Zvezda serije "Igra sudbine" krajem jeseni preležao je koronu… »

Vesti dana »