Povezane vesti

"Verujte svojim očima, pogledajte snimke": Počele završne reči na suđenju za ubistvo Flojda

Večernje novosti 20.04.2021
Predstavnik tužilačkog tima Stiven Šlajker zatražio je od porotnika da, kako je rekao, veruju svojim očima i pustio video snimke privođenja DŽordža Flojda tokom kojeg je preminuo. - Ovo nije proces protiv policije koja treba hrabro da štiti i… »

Mineapolis: Porota razmatra presudu, očekuju se marševi

RTV 20.04.2021
MINEAPOLIS - Porota na suđenju Dereku Šovinu, bivšem policajcu iz Mineapolisa optuženom za ubistvo Džordža Flojda prošle godine, povukla se da razmotri i donese presudu. Tužilaštvo je porotnicima reklo da je Šovin ubio Flojda, ali odbrana je… »

Slučaj ubistva Georgea Floyda predat poroti na odlučivanje

Al Jazeera 20.04.2021
Optužnica protiv bivšeg policajca ima tri tačke – ubistvo drugog stepena, ubistvo trećeg stepena i ubistvo iz nehata drugog stepena. Na suđenju za ubistvo Georgea Floyda, za koje je optužen bivši policajac Derek Chauvin, jučer je završeno… »

"Verujte svojim očima": Slučaj ubistva Flojda predat poroti na odlučivanje

Blic 20.04.2021
Na suđenju za ubistvo Džordža Flojda, za koje je optužen biši policajac Derek Šovin, završeno je iznošenje završnih reči tužilaštva i odbrane, a slučaj je predat poroti na odlučivanje, javljaju svetski mediji. U poroti su šest belih žena… »

"Ovo nije proces protiv policije koja treba hrabro da štiti": Počele završne reči na suđenju za ubistvo Flojda

Blic 19.04.2021
Na suđenju za ubistvo Džordža Flojda, za koje je optužen biši policajac Derek Šovin, počelo je iznošenje završnih reči. Predstavnik tužilačkog tima Stiven Šlajker zatražio je od porotnika da, kako je rekao, veruju svojim očima i pustio… »

Vesti dana »