Повезане вести
У Мостару запаљена кућа српске породице: Мирјана очајна - "Затекла сам згариште..." (фото)
Вечерње новости 20.04.2021
Ватрогасци су у недељу око 11.00 часова добили дојаву да гори кућа на адреси Кусалова број 9 и изашли на терен, али је ватра већ увелико захватила унутрашњост објекта у којем је све изгорело. Јанчовска, која са породицом живи у… »
Запаљена српска куц́а у Мостару
Вести онлине 20.04.2021
У мостарском насељу Лука запаљена је куц́а српске породице, а власница Мирјана Спремо Јанчовска изјавила је да је полиција нашла доказе да је пожар подметнут. Јанчовска, која са породицом живи у Подгорици а у Мостар често… »
Запаљена српска кућа у Мостару
РТВ 20.04.2021
МОСТАР - У мостарском насељу Лука запаљена је кућа српске породице, а власница Мирјана Спремо Јанчовска изјавила је да је полиција нашла доказе да је пожар подметнут. Јанчовска, која са породицом живи у Подгорици, а у Мостар… »
РТС 20.04.2021
У мостарском насељу Лука запаљена је кућа српске породице, а власница Мирјана Спремо Јанчовска каже да је полиција нашла доказе да је пожар подметнут. Ватрогасци су јуче око 11.00 часова добили дојаву да гори кућа на адреси… »
Спутник 20.04.2021
У мостарском насељу Лука запаљена је кућа српске породице, а власница Мирјана Спремо Јанчовска изјавила је да је полиција нашла доказе да је пожар подметнут. Јанчовска, која са породицом живи у Подгорици а у Мостар често… »
Вести дана »
ВИДЕО Опростите ми што сам заћутао за тренутак: Јокићев потез оставио све без текста
Нова пре 48 минутајош 15 повезаних
Песков: Разговор Путина и Трампа могао би бити организован у било ком тренутку, али...
Курир пре 4 сатијош 3 повезане
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 7 сатијош 1 повезана