Повезане вести
"Тада му је његов тата све по списку" Данас је познати хрватски музичар, а некада је побеђивао Новака са 6:0! "Ђоковић је…
Спортал блиц 20.04.2021
Директор "Загреб опена" и некада талентовани тенисер Горан Белошевић дао је занимљив интервју о за хрватске медије. Многи га знају као познатог музичара, али је у младости био талентовани тенисер који је тренирао у академији и… »
Хрват разбијао Ђоковића: Победио сам Новака 6:0, а онда је његов тата ушао у свлачионицу и псовао му све "по списку"
Вечерње новости 20.04.2021
Тренирао је својевремено у чувеном академији Николе Пилића, где се дружио са Новаком Ђоковићем и Ернестом Гулбисом. "Са 17 година сам отишао у Академију Пилић, то ми је на почетку била једна успутна станица јер сам у Немачкој… »
Новаку је тата псовао све по списку кад је губио од Хрвата: Добио је Нолета 6:0, баталио тенис и сад је познати музичар!
Мондо 20.04.2021
"Тад је дошао његов тата и прекинуо тренинг". "Тад је дошао његов тата и прекинуо тренинг". Хрватски музичар Горан Белошевић био је велика нада тениса и као један од најталентованијих наступао у чувеној академији Николе Пилића… »
Новак губио 6:0, Срђан прекинуо меч: Псовао му све по списку
Нова 20.04.2021
Откривена тајна из младости Новака Ђоковића. Загрепчанин Горан Белошевић, директор Загреб Опена и некада талентовани тенисер, дао је занимљив интервју о Новаку Ђоковићу. Многи га знају као познатог музичара, али је у младости… »
Вести дана »
НБС тврди да може да обезбеди стабилност и сигурност домаћег финансијског система
Бизнис.рс пре 3 сатајош 32 повезане
Партизан - Бајерн уживо: Црно-бели на новом почетку, без Жељка Обрадовића
Мондо пре 17 минутајош 41 повезана
Израел учествује на Евровизији - Словенија, Шпанија, Холандија и Ирска бојкотују
BBC News пре 23 минутајош 24 повезане