Повезане вести
Станковић: Жао ми је фудбала, има неких ствари које новац не може да купи...
Моззарт спорт 20.04.2021
"Сузе радоснице нико не може да купи и плати, то не може да се одузме... Ни мени, ни мојој деци, ни будућим генерацијама које почињу да тренирају фудбал због освајања Лиге шампиона. Јер то такмичење је нешто о чему се машта… »
Моје сузе немају цену, то се не плаћа! Станковићу тешко пада Суперлига - то не одузимате, ни мени, ни мојој деци!
Мондо 20.04.2021
Тренер Црвене звезде, као и сви, против Суперлиге. Тренер Црвене звезде, као и сви, против Суперлиге Пре него што је постао тренер Црвене звезде, Дејан Станковић је био њен фудбалер, постао легенда, а онда је исти статус стекао… »
Клоп ће имати проблема због ове изјаве: Немац остао доследан по питању европске Суперлиге
Вечерње новости 20.04.2021
Његов Ливерпул сад је једн од оснивача одметничког такмичења, а Немац је остао доследан ставу од пре неколико година. - Надам се да до Суперлиге никада неће доћи. Фудбал је прекрасан са Лигом шампиона и Лигом Европе. За мене је… »
Клоп сад понизно слуша: Моје газде не морају ништа да ми објашњавају, ја нисам учествовао у овоме
Моззарт спорт 20.04.2021
„Изневерили су га његови људи“, жестоко узвраћа Гери Невил тренеру Ливерпула. Пре две године био је прецизан да је Суперлига Европе погубна. Уочи гостовања на Еланд роуду предност је дао Лиги шампиона као вишедеценијском… »
Капитен веома оштар: ‘Не свиђа ми се идеја!’
Хот спорт 20.04.2021
Јуче су се састали Лидс и Ливерпул, а утакмица је окончана без победника! Тренер Ливерпула Јирген Клоп отворено је изјавио да је против формирања Суперлиге. Подршку тренеру и свима онима који су против те лиге, сада је пружио и… »
Да ли ће и Клоп добити отказ после ових речи! Фудбалери Лидса прозвали "Црвене" због Суперлиге, хаос испред стадиона, и авион…
Спортал блиц 19.04.2021
Фудбалери Лидса и Ливерпула у овим тренуцима играју меч, али је све, као и целог дана, било у знаку раскола и формирања Суперлиге Европе само за богате. У групи тих 12 побуњеника је и Ливерпул. Тако су домаћи фудбалери током… »
Вести дана »
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана