Povezane vesti
Čim je legla pomoć od 90.000 dinara, Lepa zapucala u kazino! Pevačica sve pare od države ostavila u kockarnici u Žarkovu
Mondo 20.04.2021
Pevačica Lepa Lukić navodno je pomoć od države u iznosu od 90.000 dinara prokockala, prenose mediji. Naime, kada je legla uplata ona je navodno otišla u kazino u naselju Žarkovo i kockala se ceo dan. Pevačica Lepa Lukić navodno je pomoć od države u… »
Lepa Lukić prokockala pomoć od: 90.000 dinara: Čim je legla uplata otišla u kazino, evo detalja
Blic 20.04.2021
Pevačica Lepa Lukić navodno je pomoć od države u iznosu od 90.000 dinara prokockala, prenose mediji. Naime, kada je legla uplata ona je navodno otišla u kazino u naselju Žarkovo i kockala se ceo dan. Pevačicu narodne muzike godinama bije glas da se… »
Vesti dana »
Novi sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Nedeljnik pre 22 minutajoš 30 povezanih
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 37 minutajoš 32 povezane
NIS-ove pumpe od jutros rade, plaćanje i dalje moguće Dina karticama, kešom i IPS-om
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih