Povezane vesti

Regionalni direktor SZO posetio Torlak, razgovarao s Lončarom i Vučićem

N1 Info 20.04.2021
Regionalni direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hans Кluge posetio je, u pratnji ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara, Institut Torlak u kojem bi za oko mesec dana trebalo da počne prva faza proizvodnje ruske vakcine protiv… »

Kluge: Srbija vakcinu prihvatila kao proizvod koji spasava život

Danas 20.04.2021
Srbija je vakcinu prihvatila kao proizvod koji spasava život i nije na to gledala geopolitički, ocenio je danas regionalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) za Evropu dr Hans Kluge u razgovoru s predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem… »

Vučić sa Klugeom: Srbija globalni lider, primer humanosti

RTV 20.04.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa regionalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hansom Klugeoma koji je naglasio da se Srbija dobrom strategijom imunizacije svrstala među globalne lidere. On je… »

Razgovarali Vučić i Kluge: Srbija globalni lider, primer humanosti

Dnevnik 20.04.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa regionalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hansom Klugeom koji je naglasio da se Srbija dobrom strategijom imunizacije svrstala među globalne lidere. On je… »

Vučić sa Klugeom: Srbija globalni lider i primer humanosti

Nova 20.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa regionalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hansom Klugeoma koji je naglasio da se Srbija dobrom strategijom imunizacije svrstala među globalne lidere. On je poručio da… »

Lončar i Kluge u Torlaku: Vakcina spašava život, Srbija uzor

RTV 20.04.2021
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i regionalni direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hans Kluge, posetili su danas Institut "Torlak" u kojem bi za oko mesec dana trebalo da počne prva faza proizvodnje ruske vakcine "Sputnjik Ve"… »

Lončar i Kluge u "Torlaku" : Za mesec dana počinje proizvodnja ruske vakcine "Sputnjik V"

Blic 20.04.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i regionalni direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hans Kluge, posetili su danas Institut "Torlak" u kojem bi za oko mesec dana trebalo da počne prva faza proizvodnje ruske vakcine "Sputnjik V". -Jedini… »

Lončar i Kluge u Torlaku: Vakcina spasava život, Srbija uzor

Dnevnik 20.04.2021
BEOGRAD: Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i regionalni direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hans Kluge, posetili su danas Institut "Torlak" u kojem bi za oko mesec dana trebalo da počne prva faza proizvodnje ruske vakcine "Sputnjik V"… »

Lončar i Kluge u Torlaku: Vakcina spasava život, Srbija uzor

RTS 20.04.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i regionalni direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hans Kluge, posetili su danas Institut "Torlak" u kojem bi za oko mesec dana trebalo da počne prva faza proizvodnje ruske vakcine "Sputnjik V". "Jedini… »

Predsednik Vučić se sastao sa regionalnim direktorom SZO Hansom Klugeom

Srbija danas 20.04.2021
Predsednik Vučić se sastao sa regionalnim direktorom SZO. Predsednik Vučić danas se sastao sa regionalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije Hansom Klugeom. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Sastanak je usledio nakon… »

Direktor SZO za Evropu pohvalio Srbiju zbog donacije vakcina susedima

Danas 19.04.2021
Direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hans Kluge ocenio je danas proces imunizacije u Srbiji impresivnim i u razgovoru sa premijerkom Srbije Anom Brnabić pohvalio zemlju zbog donacije vakcina zemljama regiona, saopštila je Vlada Srbije… »

Vesti dana »