Povezane vesti

Pucnjava na groblju lešće u Beogradu: Ranjeni muškarac od ranije poznat policiji

Večernje novosti 20.04.2021
U jednom trenutnu pojavio se nepoznati muškarac i ispalio više hitaca na M. N. Inače ranjeni muškarac od ranije je poznat policiji. Uskoro opširnije… »

Ovo je božidar na čijem je parastosu došlo do pucnjave: Pre tačno deset godina ubijen je na Slanačkom putu kod Višnjice

Večernje novosti 20.04.2021
Nikolić je ubijen 2011. godine, na Slanačkom putu kod Višnjice. Dvojica mladića, u njega i njegovog prijatelja Milana Stevanovića (24) ispalili su više hitaca iz vatrenog oružja. Do dolaska policije i Hitne pomoći na lice mesta, s više… »

Izrešetan: U narko-obračunu pre tačno 10 godina Ko je ubijeni Božidar Nikolić na čijem grobu je danas upucan njegov…

Blic 20.04.2021
Božidar Nikolić (31), na čijem grobu je danas u noge upucan njegov rođak Milan N. (24), ubijen je 2011. godine kod kafića "Sami" na Slanačkom putu kod Višnjice. Nikolić je izrešetan kada je sa prijateljem Milanom Stevanovićem (24) izašao iz… »

Pucnjava na beogradskom groblju, ranjen muškarac

RTS 20.04.2021
Mladić ranjen na groblju Lešće u Beogradu kada je na njega pucala za sada nepoznata osoba, potvrđeno je RTS-u MUP-u. Ranjeni muškarac zadobio je povrede iz vatrenog oružja u predelu leve noge, naveli su u MUP-u. On je prevezen u Urgentni centar, ali… »

Lešće: Mladić ranjen na grobu mafijaša ubijenog u sačekuši

Nova 20.04.2021
Marko N. ranjen je danas na groblju Lešće, na pomenu Božidaru Nikoliću, koji je ubijen pre 10 godina ispred kafića "Sami" u Ulici slanački put u beogradskom naselju Višnjička banja. Kako su beogradski mediji izveštavali te 2011. godine, Nikolić… »

Sve se odigralo pre 10 godina: Kako je ubijen Božidar Nikolić na čijem parastosu se danas desila pucnjava

Večernje novosti 20.04.2021
Nikolić je ubijen 2011. godine, na Slanačkom putu kod Višnjice. Dvojica mladića, u njega i njegovog prijatelja Milana Stevanovića (24) ispalili su više hitaca iz vatrenog oružja. Do dolaska policije i Hitne pomoći na lice mesta, s više… »

Pucnjava na lešću: Mladić ranjen na groblju!

Blic 20.04.2021
U 12 sati na groblju Lešće tokom davanja parastosa došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen mladić M. N. (24)! Prema našim saznanjim u jednom trenutnu pojavio se nepoznati muškarac ispalio više hitaca na M. N. Inače ranjeni muškarac odranije je… »

Pucnjava na beogradskom groblju tokom parastosa: Ispaljeno više hitaca, ima ranjenih!

Mondo 20.04.2021
Sve se desilo oko 12 časova. Sve se desilo oko 12 časova. Na beogradskom groblju Lešće danas je došlo do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena, javljaju beogradski mediji. Naime, pucnjava se desila oko 12 časova dok je u toku bio parastos, a… »

Pucnjava na groblju Lešće, ranjen mladić

Sputnik 20.04.2021
U 12 sati na groblju Lešće tokom davanja parastosa došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen mladić M. N. (24). Prema saznanjima Novosti, u jednom trenutku pojavio se nepoznati muškarac i u njega ispalio više hitaca. Pogođen je u nogu i privatnim… »

Prvi snimak sa mesta pucnjave na beogradskom groblju: Policija intezivno traga za napadačem

Mondo 20.04.2021
Na beogradskom groblju Lešće ranije danas je došlo do pucnjave. Na beogradskom groblju Lešće ranije danas je došlo do pucnjave. Mladić M.N. (24) ranjen je prilikom pucnjave na beogradskom groblju Lešće u levu nogu i prebačen je u Urgentni centar… »

Novi detalji pucnjave na beogradskom groblju: Napadač nosio silikonsku masku, mladić bio na parastosu ubijenog rođaka!

Mondo 20.04.2021
Mladić je prevezen u Urgentni centar i u stabilnom je stanju. Mladić je prevezen u Urgentni centar i u stabilnom je stanju. Mladić M.N. (24) koji je ranije danas ranjen na beogradskom groblju Lešće bio je u trenutku pucnjave na parastoru i to kod… »

Pucnjava na groblju u Beogradu, ranjen muškarac

RTV 20.04.2021
BEOGRAD - Jedan mladić ranjen je danas oko 12.00 časova na groblju Lešće u Beogradu kada je na njega pucala za sada nepoznata osoba osoba, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako navode u MUP-u, nepoznata osoba je nanela iz vatrenog oružja povrede muškarcu… »

Pucnjava na Lešću tokom parastosa, ranjen mladić

B92 20.04.2021
Na groblju Lešće oko 12 sati, tokom davanja parastosa, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen mladić M. N. (24). Kako je potvrđeno iz MUP-a za B92.net, u jednom trenutku pojavio se muškarac koji je ispalio više hitaca na M. N. Mladić je ranjen u… »

Vesti dana »