Povezane vesti
Marko Đoković otkrio detalje: Pepe Imaz i bolni krici Novaka
Nova 20.04.2021
Marko Đoković je u opširnom intervju otkrio mnoge dosad nepoznate detalje iz sopstvene karijere, ali i života najboljeg tenisera sveta. Novakov brat je u razgovoru za „El Mundo“ govorio o Pepeu Imazu, trenucima kada je Novak vrištao od bolova i… »
Bolna ispovest Marka Đokovića: Gubio sam se da bih bio Novak
Nova 20.04.2021
Retko kada se pojavljuje u javnosti, a gotovo da niko i ne zna njegovu životnu priču. Ipak, Marko Đoković je odlučio da se otvori španskim medijima i otkrije detalje koji su ga gotovo uništili. O mnogim teškim trenucima je govorio u intervjuu za… »
Emotivna ispovest marka Đokovića: Hteo sam da budem kao Novak, to me uništilo
Večernje novosti 20.04.2021
O bolnim životnim trenucima on je otvorio dušu za španski "El Mundo". I, ta njegova priča počinje ovako: "On voli da privlači pažnju. Što, sa 187 cm visine, nije baš lako. 'Na teniskom terenu nisam bio stidljiv ni najmanje, ali van igrališta… »
"Hteo sam da budem kao Novak, to me je skoro uništilo": Bolna ispovest Marka Đokovića: Srećom, moj brat je uvek bio pored…
Sportal blic 20.04.2021
Nije lako biti brat svetski poznate ličnosti. Na prvi pogled je to "idealna situacija" - već je neko umesto vas odradio sve što treba, na vama je samo da ubirete plodove. Marko Đoković ima životnu priču koja takve stavove o porodicama poznatih… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 2 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 31 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 37 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 37 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih