Повезане вести

Марко Ђоковић открио детаље: Пепе Имаз и болни крици Новака

Марко Ђоковић открио детаље: Пепе Имаз и болни крици Новака

Нова 20.04.2021
Марко Ђоковић је у опширном интервју открио многе досад непознате детаље из сопствене каријере, али и живота најбољег тенисера света. Новаков брат је у разговору за „Ел Мундо“ говорио о Пепеу Имазу, тренуцима када је Новак… »
Болна исповест Марка Ђоковића: Губио сам се да бих био Новак

Болна исповест Марка Ђоковића: Губио сам се да бих био Новак

Нова 20.04.2021
Ретко када се појављује у јавности, а готово да нико и не зна његову животну причу. Ипак, Марко Ђоковић је одлучио да се отвори шпанским медијима и открије детаље који су га готово уништили. О многим тешким тренуцима је… »
Емотивна исповест марка Ђоковића: Хтео сам да будем као Новак, то ме уништило

Емотивна исповест марка Ђоковића: Хтео сам да будем као Новак, то ме уништило

Вечерње новости 20.04.2021
О болним животним тренуцима он је отворио душу за шпански "Ел Мундо". И, та његова прича почиње овако: "Он воли да привлачи пажњу. Што, са 187 цм висине, није баш лако. 'На тениском терену нисам био стидљив ни најмање, али… »
"Хтео сам да будем као Новак, то ме је скоро уништило": Болна исповест Марка Ђоковића: Срећом, мој брат је увек био поред…

"Хтео сам да будем као Новак, то ме је скоро уништило": Болна исповест Марка Ђоковића: Срећом, мој брат је увек био поред…

Спортал блиц 20.04.2021
Није лако бити брат светски познате личности. На први поглед је то "идеална ситуација" - већ је неко уместо вас одрадио све што треба, на вама је само да убирете плодове. Марко Ђоковић има животну причу која такве ставове о… »

Вести дана »