Povezane vesti
Formiranje pravnog tima: Stanivuković o zahtevu za ocenu zakonitosti amandmana skupštinske većine na budžet Banjaluke
Blic 20.04.2021
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je da će grad ove sedmice formirati pravni tim koji će sačiniti zahtev za ocenu zakonitosti amandmana skupštinske većine na gradski budžet. Stanivuković je rekao da je važno da u tom periodu budžet… »
"Spremni smo da preuzmemo odgovornost za Srpsku" Stanivuković i Miličević o zajedičkim kandidatima opozicije za izbore 2022.…
Blic 20.04.2021
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (PDP) i načelnik opštine Teslić Milan Miličević razgovarali su danas u Banjaluci o zajedničkim kandidatima opozicije za izbore 2022. Oni nisu potvrdili, niti demantovali da će i njihova imena biti na listi… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 13 minutajoš 3 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 13 minutajoš 1 povezana
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 3 minutajoš 1 povezana