Повезане вести

Дејан станковић: ‘Жао ми је фудбала, он се игра због навијача! Нисмо вежбали извођење једанаестераца’

Дејан станковић: ‘Жао ми је фудбала, он се игра због навијача! Нисмо вежбали извођење једанаестераца’

Хот спорт 20.04.2021
Шеф стручног штаба Црвене звезде је изнео своја очекивања пред дуел са Радником. Црвено-бели су за викенд савладали Радник резултатом 2:1 у оквиру Суперлиге. У среду је на програму дуел полуфинала Купа Србије, а актери су исти… »
Тајна Звездиних прекида: Феноменални извођачи и храбри скакачи

Тајна Звездиних прекида: Феноменални извођачи и храбри скакачи

Моззарт спорт 20.04.2021
Дејан Станковић о сегменту игре који је за црвено-беле постао "пола гола" Одавно одлично извођење прекида није тајно оружје Црвене звезде. Почело је у ери Владана Милојевића, а Дејан Станковић и његов стручни штаб надоградили… »
Станојевић пред Војводину: Нема поправног, знам ко ће играти

Станојевић пред Војводину: Нема поправног, знам ко ће играти

Нова 20.04.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да су његови фудбалери спремни за дуел са Војводином у полуфиналу Купа Србије (среда, 19.05). „Једна утакмица се игра, сви знамо шта она доноси. Нема превише калкулисања, јер нема… »
Станојевић: Можемо да освојимо куп и да сви буду незадовољни

Станојевић: Можемо да освојимо куп и да сви буду незадовољни

Моззарт спорт 20.04.2021
Сума под упитником за полуфинале са Војводином, тренер Партизана анализирао последњих пет мечева против Новосађана. Кад све карте прођу, партизановци изваде из шпила џокера на коме пише Куп Србије и њиме махну у покушају да… »
Све је спремно за полуфинале: Огласили се Станојевић и Лалатовић пред дуел у Новом Саду!

Све је спремно за полуфинале: Огласили се Станојевић и Лалатовић пред дуел у Новом Саду!

Хот спорт 20.04.2021
Утакмица је заказана за среду од 19:05 на стадиону ‘Карађорђе’. Дан уочи утакмице своје мишљење изнео је Александар Станојевић. -Једна утакмица се игра, сви знамо шта она доноси. Нема превише калкулисања, јер нема поправног… »
Ђорђевић пред Звезду: Бићемо јачи него у суботу

Ђорђевић пред Звезду: Бићемо јачи него у суботу

Моззарт спорт 20.04.2021
Тренер Радника најавио промене у саставу. Намучила се Црвена звезда да у 32. колу Суперлиге Србије савлада госте из Сурдулице. Радник је водио, преживео два пенала, али су Саного и Иванић головима у 54. и 85. минуту донели… »
Сума не путује у Нови Сад, Партизан у проблему? Станојевића муче повреде, не размишља о освети

Сума не путује у Нови Сад, Партизан у проблему? Станојевића муче повреде, не размишља о освети

Мондо 20.04.2021
"Ми смо одговорни само према нашим навијачима и дресу" "Ми смо одговорни само према нашим навијачима и дресу" Партизан путује у Нови Сад на дуел са Војводином. Ово полуфинале Купа Србије биће реприза прошлогодишњег финала… »
Станојевић пред војводину: Нема поправног, поштујем то што Лалатовић ради

Станојевић пред војводину: Нема поправног, поштујем то што Лалатовић ради

Вечерње новости 20.04.2021
- Играмо полуфинале на једну утакмицу, сви знамо шта она доноси. Увек је могуће да оде и у једном и другом правцу. Нема калкулисања, јер нема поправног. Идемо спремни и надам се добром резултату, рекао је Станојевић на видое… »
Станојевић: Без калкулација,Лалатовић: Притисак на Партизану

Станојевић: Без калкулација,Лалатовић: Притисак на Партизану

Н1 Инфо 20.04.2021
Војводина и Партизан одиграће у среду утакмицу полуфинала Купа Србије. Меч почиње у 19.05 часова у Новом Саду. Александар Станојевић, шеф стручног штаба Партизана, истиче да су његови играчи спремни за дуел против новосадских… »
Лалатовић се распричао пред Партизан: Динамо нема боље играче од вечитих, превише оспоравамо наш фудбал

Лалатовић се распричао пред Партизан: Динамо нема боље играче од вечитих, превише оспоравамо наш фудбал

Моззарт спорт 20.04.2021
“Партизан се препородио доласком Станојевића, имају шаблоне”, рекао темпераментни стручњак. Војводина ће напасти Партизан са шефом стручног штаба Ненадом Лалатовићем. Темпераментни стручњак је претходних дана био инфициран… »
Славољуб Ђорђевић пред меч са звездом: ‘у купу нема поправног’

Славољуб Ђорђевић пред меч са звездом: ‘у купу нема поправног’

Хот спорт 20.04.2021
У среду нас очекују две утакмице полуфинала купа Србије, на Маракани Звезда дочекује Радник, док Партизан гостује Војводини у Новом Саду. Радник је изгубио од Црвене звезде у лиги прошли викенд после преокрета а тренер Радника… »

Вести дана »