Povezane vesti
Bez blama o honoraru: Glumac iz hit serije "Igra istine" otkrio šta je uradio s parama - Vratio dugove i kupio frižider!
Mondo 20.04.2021
Ammar Mešić u hit seriji igra lik Strahinje. Ammar Mešić u hit seriji igra lik Strahinje Glumac Ammar Mešić osvojio je publiku u seriji "Igra sudbine" za koju kaže da mu je donela veliku popularnost. Dok čeka nastavak snimanja, "Strahinja Bunčić" otkriva… »
"Od honorara u 'Igri sudbine' sam vratio dugove" Glumac priznao: "Kupio sam i frižider, jer bih inače umro od gladi"
Blic 20.04.2021
Glumac Ammar Mešić kaže da trenutno odmara i čeka nastavak snimanja serije "Igra sudbine", koja mu je donela veliku popularnost. Ammar kaže da se vakcinisao, te da je sada rasterećeniji kada je reč o korona virusu, pa je nedavno išao i na putovanje. -… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 32 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana