Повезане вести
Ни Гвардиола не симпатише Суперлигу, споменуо и Ајакс
Спортске.нет 20.04.2021
Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола није одушевљено реаговао на формирање Европске Суперлиге у којем је најављено да ће учествовати и тим који води. Лидер Премијер лиге је један од шест енглеских клубова који су међу… »
Гвардиола оштар према суперлиги и УЕФА: Волим да будем део Ситија, али имам своје мишљење
Вечерње новости 20.04.2021
Почео ја шпаснки стручњак у шаљивом тону да мало опусти напету атмосферу која влада данима због свега што се дешава у фудбалу. - Част ми је прво да могу да говорим у име Ситија. Добар сам портпарол. Ми менаџери разговарамо… »
Гвардиола и по Уефи и по Суперлиги: Спорт није спорт ако не можеш да изгубиш
Моззарт спорт 20.04.2021
Тренер Ситија ипак скренуо пажњу да у рату УЕФА, Премијер лиге и клубова, свако гледа (само) свој интерес. Када су Ђосепа Гвардиолу питали шта мисли о новоформираној Суперлиги којој је приступио и клуб чији је тренер - Манчестер… »
Гвардиола прекинуо ћутање и критиковао Суперлигу
Нова 20.04.2021
Пеп Гвардиола је на сјајан начин изложио због чега му се не допада идеја о Суперлиги коју је формирало 12 европских тимова, међу којима је и Манчестер сити. Пред меч са Астон Вилом, који се игра овог четвртка, Гвардиола је открио… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Ђурић из Брисела: Због тешких глобалних околности у ЕУ појачан замах за проширење на наш регион
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 5 сатијош 1 повезана
Шок одлука италијанског суда: Украјинац оптужен за саботажу 'Северног тока' биће изручен Немачкој (видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана