Povezane vesti
Ni Gvardiola ne simpatiše Superligu, spomenuo i Ajaks
Sportske.net 20.04.2021
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola nije oduševljeno reagovao na formiranje Evropske Superlige u kojem je najavljeno da će učestvovati i tim koji vodi. Lider Premijer lige je jedan od šest engleskih klubova koji su među osnivačima novog… »
Gvardiola oštar prema superligi i UEFA: Volim da budem deo Sitija, ali imam svoje mišljenje
Večernje novosti 20.04.2021
Počeo ja špasnki stručnjak u šaljivom tonu da malo opusti napetu atmosferu koja vlada danima zbog svega što se dešava u fudbalu. - Čast mi je prvo da mogu da govorim u ime Sitija. Dobar sam portparol. Mi menadžeri razgovaramo šest puta nedeljno… »
Gvardiola i po Uefi i po Superligi: Sport nije sport ako ne možeš da izgubiš
Mozzart sport 20.04.2021
Trener Sitija ipak skrenuo pažnju da u ratu UEFA, Premijer lige i klubova, svako gleda (samo) svoj interes. Kada su Đosepa Gvardiolu pitali šta misli o novoformiranoj Superligi kojoj je pristupio i klub čiji je trener - Mančester Siti - španski… »
Gvardiola prekinuo ćutanje i kritikovao Superligu
Nova 20.04.2021
Pep Gvardiola je na sjajan način izložio zbog čega mu se ne dopada ideja o Superligi koju je formiralo 12 evropskih timova, među kojima je i Mančester siti. Pred meč sa Aston Vilom, koji se igra ovog četvrtka, Gvardiola je otkrio šta misli o… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana