Повезане вести

Бакир изазвао хаос: “Од мене метак може добити само ко ми пушку ували”

Бакир изазвао хаос: “Од мене метак може добити само ко ми пушку ували”

Вести онлине 20.04.2021
Изјава председника Странке демократске акције (СДА) Бакира Изетбеговића да би у случају новог ратног сукоба био “спреман да стане пред људе”, изазвала је велики број реакција на порталима и друштвеним мрежама. Изетбеговић је… »
Додик жестоко одговорио Изетбеговићу: "Када га видим, простачки ћу га ставити тамо где је некад био"

Додик жестоко одговорио Изетбеговићу: "Када га видим, простачки ћу га ставити тамо где је некад био"

Блиц 20.04.2021
Председник СНСД Милорад Додик поручио је да данашње изјаве Бакира Изетбеговића превазилазе све што је до сада речено. Додик је оценио да изјаве лидера СДА представљају стављање етикете геноцида читавом једном народу и да је… »
Додик жестоко одговорио изетбеговићу: "Када га сретнем - имаћу шта да му кажем!"

Додик жестоко одговорио изетбеговићу: "Када га сретнем - имаћу шта да му кажем!"

Вечерње новости 20.04.2021
Додик је оценио да изјаве лидера СДА представљају стављање етикете геноцида читавом једном народу и да је то апсолутно неприхватљиво. – А ја ћу, када га сретнем, имати шта да му кажем. Оно наше простачки ћу му рећи, ставићу… »
Изетбеговић: Спреман сам да станем испред људи ако буде новог рата у БиХ

Изетбеговић: Спреман сам да станем испред људи ако буде новог рата у БиХ

Спутник 20.04.2021
Лидер СДА Бакир Изетбеговић изјавио је да је спреман да стане испред људи ако буде рата и да би радије умро него допустио да, како наводи, геноцидаши завладају делом Босне и Херцеговине. Изетбеговић је изјавио да су његовом оцу… »
Изетбеговић: Спреман сам да станем испред људи ако буде рата у БиХ

Изетбеговић: Спреман сам да станем испред људи ако буде рата у БиХ

Н1 Инфо 20.04.2021
Лидер Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић изјавио је да је спреман да "стане испред људи" ако буде новог рата у Босни и Херцеговини. Изетбеговић је изјавио да су његовом оцу, Алији, пребацивали када је рекао да… »
Од мене метак може добити само ко ми пушку ували

Од мене метак може добити само ко ми пушку ували

Политика 20.04.2021
САРАЈЕВО - Изјава председника Странке демократске акције (СДА) Бакира Изетбеговића да би у случају новог ратног сукоба био „спреман да стане пред људе”, изазвала је велики број реакција на порталима и друштвеним мрежама, пише… »
Огласио се и Изетбеговић: Радије бих умро него…

Огласио се и Изетбеговић: Радије бих умро него…

Вести онлине 20.04.2021
Лидер бошњачке СДА Бакир Изетбеговић изјавио је да би радије умро него да, како је навео, “геноцидаши” завладају делом БиХ. Изетбеговић је у интервјуу за сарајевски канал О, који најављује портал сарајевског Ослобођења, рекао… »
Запаљиве изјаве Бакира Изетбеговића: "Ако буде рата, спреман сам да станем испред људи"

Запаљиве изјаве Бакира Изетбеговића: "Ако буде рата, спреман сам да станем испред људи"

Вечерње новости 20.04.2021
Изетбеговић је изјавио да су његовом оцу, Алији, пребацивали када је рекао да неће бити рата, а онда је било рата. – Ја то изговорити нећу. Јер не зависи то ни од Алије, ни од Бакира – рекао је Изетеговић у интервјуу за… »
Након изјава Изетбеговића о рату: ‘Ничија мајка због мене неће заплакати’

Након изјава Изетбеговића о рату: ‘Ничија мајка због мене неће заплакати’

Ал Јазеера 20.04.2021
Изјава предсједника СДА да је спреман стати пред људе у случају рата, изазвала је много реакција, од исмијавања до осуда. Изјава предсједника Странке демократске акције Бакира Изетбеговића да би у случају новог ратног сукоба… »
Изетбеговић наставља да пали Балкан "Ако буде рата, спреман сам стати испред људи" (видео)

Изетбеговић наставља да пали Балкан "Ако буде рата, спреман сам стати испред људи" (видео)

Блиц 20.04.2021
Лидер СДА Бакир Изетбеговић наставио је са запаљивим изјавама. Овај пут је поручио да је спреман стати испред људи, уколико буде рата! Изетбеговић је изјавио да су његовом оцу, Алији, пребацивали када је рекао да неће бити… »

Вести дана »