Povezane vesti
Piše Jelena Lengold: Kako sam dobila, pa izgubila nagradu
Nova 20.04.2021
Bio je kraj februara kada me je prijatno iznenadio jedan telefonski poziv. Iz Novog Sada su mi se javili ovogodišnji članovi žirija za Nagradu “Miroslav Antić“. Redom su mi preko telefona čestitali: Slađana Ilić, Bojan Vasić i predsednik žirija Miroslav… »
Lengold kaže da je izgubila nagradu zbog politike, KC – odlaganje zbog epidemije
N1 Info 20.04.2021
Spisateljica Jelena Lengold objavila je da su je krajem februara članovi žirija za nagradu "Miroslav Antić" obavestili da je ovogodišnja dobitnica te nagrade za zbirku pesama "Mutni nagoveštaj kiše", ali da joj se kasnije niko od organizatora… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih

Miroslav Aleksić Dačiću: Sram te bilo, da je tvoja ćerka bila na mestu Nikoline da li bi rekao da laže?
Glas Šumadije pre 1 satjoš 35 povezanih

Završen protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni tražili puštanje na slobodu uhapšenih, uhapšen poslanik PSG, blokada najavljena i za sutra (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 46 povezanih

Upravo saopšteno: Pripreme za sastanak Putina i Zelenskog u toku! Upravo su stigle velike vesti direktno iz Bele kuće! "Izrazili su spremnost da sednu zajedno"
Kurir pre 18 minutajoš 300 povezanih

Protest ispred zgrade policije u Pančevu, u Beogradu protestna šetnja
RTS pre 43 minutajoš 43 povezane