Povezane vesti
Piše Jelena Lengold: Kako sam dobila, pa izgubila nagradu
Nova 20.04.2021
Bio je kraj februara kada me je prijatno iznenadio jedan telefonski poziv. Iz Novog Sada su mi se javili ovogodišnji članovi žirija za Nagradu “Miroslav Antić“. Redom su mi preko telefona čestitali: Slađana Ilić, Bojan Vasić i predsednik žirija Miroslav… »
Lengold kaže da je izgubila nagradu zbog politike, KC – odlaganje zbog epidemije
N1 Info 20.04.2021
Spisateljica Jelena Lengold objavila je da su je krajem februara članovi žirija za nagradu "Miroslav Antić" obavestili da je ovogodišnja dobitnica te nagrade za zbirku pesama "Mutni nagoveštaj kiše", ali da joj se kasnije niko od organizatora… »
Vesti dana »

Kejt Midlton i Melanija Tramp konačno oči u oči: Ogroman šešir prve dame Amerike ukrao svu pažnju, i princezu bacila u drugi plan (foto)
Kurir pre 51 minutajoš 38 povezanih

Palili vozila po Novom Sadu: Pune ruke posla za novosadsku policiju zbog požara, uhapšeno više piromana
Blic pre 22 minutajoš 24 povezane

1. novembar u Novom Sadu: “Najveći komemorativni skup, a ne srpski Majdan”
Luftika pre 2 satajoš 23 povezane

Student Bogdan Jovičić još nije prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu, najavljen protest za sutra
Radio 021 pre 56 minutajoš 18 povezanih

"Znam da mu je brat nedavno jedva preživeo" Boško Janković otvorio dušu o Dekiju Milovanoviću: Ništa nije naslućivalo
Kurir pre 6 minutajoš 56 povezanih